Navigáció

X.NIGHT BOOKING

Örömmel jelentjük, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel 2018. november 15-én megtartjuk X. Night Booking akciónkat! Az akció során 20.00-24.00-ig lehet a hajókat foglalni a megszokottól eltérő-akár 30%-40%- kedvezményekkel a 2019-es szezonra. Ezen kivételes kedvezményeket csak november 15-én, csütörtökön ebben a 4 órában biztosítjuk mindazoknak,akik előzetesen regisztrálnak az akcióra.

SZABÁLYZAT MEGTEKINTÉSE REGISZTRÁCIÓ

Mi is a NIGHT BOOKING?

Idén ősszel immár nyolcadszor rendezzük meg ezt az eseményünket, bízva abban, hogy november 15-én a lehető legtöbben találják már meg ez évi nyaralásukhoz a szimpatikus hajót. A játékon való részvételhez előzetes regisztrációra van szükség, és pontban 20.00-kor indulunk. Az előzetesen regisztrált résztvevőink megkapják azt a linket, ahol elérhetőek azok a hajók, melyek ezen az egy éjszakán kivételes kedvezményekkel érhetőek el. Magyarországon egyedülállóan ( és tudtunkkal az egész Világban) a Prima Yacht számára biztosítják a hajó tulajdonosok ezeket a kedvezményeket. A kedvezmények mértéke akár a 40%-ot is elérhetik.

A kedvezményes hajók listája november 15-én 20.00-tól érhetőek el előzetesen regisztrált ügyfeleink számára.

Milyen hajókat foglalhat?
Az egytestű vitorlásoktól kezdve, a katamaránokon át egészen a motoros yachtokig igyekszünk a lehető legtöbb típusból választási lehetőséget biztosítani. Így a 2-5 kabinos hajókig párok, baráti társaságok, családok is megtalálhatják a számításaikat.

Mely térségekből lehet majd bérelni?
Elsősorban Horvátországból lesz majd a legnagyobb a kínálat, de Görögországból, Olaszországból is lehet majd szemezgetni.

Mi a foglalás menete?
Ha szimpatikus egy hajó, akkor nincs más teendője, mint opciót kérni rá első körben. Az opciót másnap 12.00-ig tartjuk, ami azt jelenti, hogy a befizetést is eddig kell megtenni. A kivételesen magas kedvezmények miatti rövid fizetési határidőt minden esetben szigorúan vesszük, a foglalás pedig csak a befizetéssel válik véglegessé.

Tippek a foglaláshoz
Tudjuk, hogy sok esetben baráti társaságok, párok, esetlegesen több család áll össze, így érdemes kapcsolatban lenni egymással az esemény ideje alatt, így gyorsan meg tudják beszélni, hogy mely hajó nyeri el az egész csapat tetszését, és már küldhetik is a foglalási szándékot/ opció kérelmet.

Bízunk benne, hogy ez alkalommal is sok hajó talál majd gazdára, ha további információra van szüksége, kedvet kapott a játékhoz, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy regisztráljon.

Köszöntjük oldalunkon!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és vegye igénybe 50 EURÓS KEDVEZMÉNYünket, melyet első hajóbérléséből biztosítunk. Kérjen személyre szabott ajánlatot, vagy válogasson akciós ajánlataink közül.

captcharefresh
Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam, megértettem és elfogadom.
Hozzájárulok, hogy e-mailben (eDM), a Prima Yacht Kft. megkeressen ajánlataival.
Kapcsolat
Kapcsolatfelvétel tárgya: