Navigáció

Szinte hazajárunk - Horvátország

on 2016. március 24.

Mi az? Szikrázó napsütés, mélykék tenger, csipkés sziklaszirtek, mediterrán hangulat... Persze, hogy Horvátország!

Mi magyarok azon szerencsések közé tartozunk, akik ennek az adriai gyöngyszemnek a közelében lehetünk, röpke hat-hét órás autóút után élvezhetjük is minden csodáját ennek a térségnek. Gazdag történelme, hangulatos kisvárosai barangolásra csábítanak. Természeti szépségei felébresztik bennünk a túrázás vágyát. Eldugott öblei, szigetvilága hajózni hívnak. Változatos gasztronómiája, mindig friss halai, tenger gyümölcsei egyfajta hedonista vágyat keltenek, hogy elmerüljünk az ízek birodalmában, amit a dalmát borok ízvilága fantasztikusan kiegészít.

Itt a vitorlázni vágyók is megtalálják számításukat. A csipkézett partok megannyi felfedezni valót kínálnak: gyönyörű öblökben megbúvó halászfalvak, vízről megközelíthető barlangok, varázslatos természeti vagy ember alkotta csodák. Kiváló marinák sorakoznak a parton, amik kitűnő szolgáltatásokkal kényeztetik az itt kikötőket, és az is feledhetetlen élményt nyújt, ha egy városkában kikötve az ember azonnal egy hangulatos étterem vagy kávézó teraszán találja magát.

Amennyiben kipróbálnád milyen Horvátországban hajózni, kérj további információkat tőlünk.

További bejegyzések

Köszöntjük oldalunkon!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és vegye igénybe 50 EURÓS KEDVEZMÉNYünket, melyet első hajóbérléséből biztosítunk. Kérjen személyre szabott ajánlatot, vagy válogasson akciós ajánlataink közül.

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam, megértettem és elfogadom.
Hozzájárulok, hogy e-mailben (eDM), a Prima Yacht Kft. megkeressen ajánlataival.
Kapcsolat
Kapcsolatfelvétel tárgya: