Navigáció

4 évszakos kalandfaktor

on 2016. március 24.

Ne állítsd át az órád, nálunk nincs téli időszámítás! Azt hiszed, jönnek a szürke, sötét hétköznapok, unalmas nappalok, vitorlás kézikönyvek lapozgatásával telő esték… Felejtsd el, és aktivizáld magad!

Azoknak, akik az időjáráshoz igazodnak… Látogass el velünk Ausztria síparadicsomainak egyikére! Itt az ideje, hogy télen se ülj otthon, hanem találj télre is egy szerelmet magadnak. Legyen az a síelés, snowboardozás vagy csak egy téli romantikus kiruccanás forralt borral, a kandallóban lobogó tűzzel, lovas-szánozással, szánkózással vagy épp wellnessezéssel egy szállodában kilátással a jakuzziból vagy a medencéből a hófödte hegycsúcsokra – mi segítünk megtalálni Neked az ideális megoldást.

Azoknak, akik nem akarnak tudomást venni a télről… Fedezz fel olyan új térségeket, ahol télen is tombol a forróság. Merülj el a Karib-, Seychelles- térség vagy Tahiti türkiz habjaiban, fitneszelj hófehér homokos partokon, ússz teknősökkel vagy delfinekkel, merülj el egzotikus piacok forgatagában és élvezd a színek kavalkádját!

De ha nem vágysz messzi tájakra, fedezd fel Horvátország egy másik arcát. Figyeld az időjárás-jelentéseket, és csapj le a januári húsz fokokra! Szerinted hányan mondhatják el magukról, hogy kiállták a bátorságpróbát: vitorlázni télen az Adrián. Te megfelelsz a kihívásnak?

További bejegyzések

Köszöntjük oldalunkon!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és vegye igénybe 50 EURÓS KEDVEZMÉNYünket, melyet első hajóbérléséből biztosítunk. Kérjen személyre szabott ajánlatot, vagy válogasson akciós ajánlataink közül.

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam, megértettem és elfogadom.
Hozzájárulok, hogy e-mailben (eDM), a Prima Yacht Kft. megkeressen ajánlataival.
Kapcsolat
Kapcsolatfelvétel tárgya: