Navigáció

Ho-ho-ho-hóóóóóó... kezdje itthon a téli sportokat

on 2016. március 25.

Sokunk örömére végre megérkezett hozzánk is a tél. A vitorlások és egyéb vízi járművek most téli álmot alusznak így irány a sípálya.

Síelni itthon is lehet, ahogy hajózni is, csak olyan itthonos körülmények között. De tanulásra ideális hazánk néhány „sí centruma”. A mi kedvencünk a visegrádi Nagyvillám. Hogy miért? Mert közel van a fővároshoz és már az odavezető út is tiszta kikapcsolódás. Ha időnk engedi, akkor hétköznap látogassunk ki délelőtt, mert ekkor ideálisak a körülmények a tanuláshoz, a gyerekeknek a bébi pályák ingyenesek, és a felnőtt pályákon sincs zsúfoltság, ami igen fontos, ha tanulásról beszélünk. Van oktatás, kölcsönző, hütte, szánkó és tube-pálya is, szóval elegendő csak sígatyóban érkezni. Vagy remek program lehet barátokkal egy munka utáni csúszás a kivilágított domboldalon, ahonnan még a dunai hajók fényét is láthatjuk. Ha valaki itthon elsajátította az alapokat, akkor irány az Alpok! Ha most hidegnek érzi a levegőt, akkor márciusra foglaljon szállást, mert akkor süt a nap és még több hó borítja a pályákat, sőt a tömeg sem zavarhatja a csúszást.

További bejegyzések

Köszöntjük oldalunkon!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és vegye igénybe 50 EURÓS KEDVEZMÉNYünket, melyet első hajóbérléséből biztosítunk. Kérjen személyre szabott ajánlatot, vagy válogasson akciós ajánlataink közül.

captcharefresh
Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam, megértettem és elfogadom.
Hozzájárulok, hogy e-mailben (eDM), a Prima Yacht Kft. megkeressen ajánlataival.
Kapcsolat
Kapcsolatfelvétel tárgya: