Navigáció

EZERARCÚ THAIFÖLD- élménybeszámoló

on 2016. november 29.

2016.novemberében az ezerarcú Thaiföldre látogattunk, ahonnan rengeteg élménnyel tértünk vissza. Célunk, hogy kedvet csináljunk mindazoknak, akik nyitottak a Világra, picit kilépnének az európai komfortzónából, szereti a keleti ízeket, és szívesen járják a világot. 2017. novemberében újra belevágunk a kalandba, de most már nyitottá tesszük a kört és bárki csatlakozhat a túrához. Jelentkezni már lehet, reméljük minél többet kedvet kaptok a beszámoló után.

November végén megérkeztünk a paradicsomból :-)

Úti célunk Thaiföld volt, azon belül is Koh Chang szigete és nemzeti parkja, ami több mint 50 picike szigetből áll.
Mielőtt belevetettük magunkat a habokba és felszálltunk volna vitorlás katamaránunkra, 3 nagyon izgalmas napot töltöttünk el Bangkokban. Mert ha az ember fia, lánya Thaiföldön jár először, vagy sokadjára, Bangkokot nem szabad kihagyni.

Bangkok egyedi és megismételhetetlen, és minden esetben tartogat újat az odaérkezőnek, főleg ha szakavatott kísérettel vág bele a városnézésbe az utazó.
Kicsiny csapatunkat egy már-már helyinek nevezhető  (12 éve kinn élő), de magyar vezető kísérte végig egész napos városnézésén. Olyannyira egész napos, hogy még az éjszakába is együtt mentünk Viktorral, aki Charlie :-)

Jártunk az úszó piacon, a vasúti piacon, a templomokban a Buddháknál, és az éjszakai hölgyeknél és uraknál is :-)


Egy remek szálloda volt az otthonunk 3 éjszakára (mert ennyi időt mindenképp érdemes eltölteni  Bangkokban), ahol minden este pancsoltunk a tetőteraszon található  csodamedencében, csodás naplementében gyönyörködve.


A 3 nap villámgyorsan eltelt és eljött a reggel, amikor megérkezett értünk a kisbuszunk, ami röpke 7 óra alatt, igaz ebben benne volt a helyi Metro áruházban a bevásárlásunk a hajóra is, elvitt bennünket Koh Chang sziget déli csücskén található kiindulási kikötőnkbe.
Azt már megszoktuk, hogy Thaiföldön sokszor a dolgok nem azok mint aminek látszanak, így volt ez a kikötővel is, ugyan szimplán csak egy móló volt egy halászfaluban, mellette leépült vagy az is lehet hogy felépülni készült hotel szomszédságában.
Nincs iroda helység ahova bebújhatunk a kánikula elől, a hajóátvétel, a papír ügyintézés mind a hajón történik, majd a hajót kihelyezik a bójára a beköltözött utasokkal, ugyan is a móló sem az aminek látszik...

Hajós kalandunkról a következő bejegyzésben olvashattok, figyeljétek facebook oldalunkat, hogy ne maradjatok le.

És ha kedvet kaptatok a túrához, akkor 2017. november 10-22-ig ti is átélhetitek ezt a csodát, jelentkezés, bővebb információk: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Részvételi díj: 1.290 Euró + repjegy ( 1 hét hajózás, 3 nap Bangkok, repjegy tippek hamarosan)

További bejegyzések

Köszöntjük oldalunkon!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és vegye igénybe 50 EURÓS KEDVEZMÉNYünket, melyet első hajóbérléséből biztosítunk. Kérjen személyre szabott ajánlatot, vagy válogasson akciós ajánlataink közül.

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam, megértettem és elfogadom.
Hozzájárulok, hogy e-mailben (eDM), a Prima Yacht Kft. megkeressen ajánlataival.
Kapcsolat
Kapcsolatfelvétel tárgya: