Navigáció

Belgium

Belgium híres csokoládéjáról és fűzőjéről. Bárhová megyünk, barátságos fogadtatásban lesz részünk. Békés vidékeket, ősi városokat kötnek össze az ezen a történelmi tájon végighullámzó kedves kis flamand csatornák. Piacoktól a múzeumokig, mesterművektől az emlékművekig itt mindig találunk valami látnivalót.

Szelíd folyók és csatornák kötik össze Belgium történelmi városait, mint Bruges-t vagy Gent-et sok más, tradicionális várossal és faluval. Csatornahajózhatunk akár Nieuwpoort családbarát strandjai és homokdűnéi felé, felfedezhetjük Westhoek vonzó térségét a környező mezőkkel és természetvédelmi tájaival, meglátogathatjuk Ypres világháborús emlékművét és a régió falvait vagy egy Bruges sikátoraiban tett bevásárló túra után a nemzet kedvenc ételét – moules frites – ízlelhetjük meg, amit a helyi szokásoknak megfelelően majonézzel és helyi sörrel tálalnak. Impozáns homlokzatok és gazdagon díszített épületek határozzák meg Belgium régi fővárosának, Gent városának hangulatát, ahol elmerülhetünk múzeumok és üzletek változatos kínálatában és megtekinthetjük az ókori Belfry-t és a ruhavásárt. Oudenaarde a flamand faliszőnyegipar központja, ami a mai napig is fejlődik, míg Oudenburg Belgium egyik legöregebb városa, ahol hetente a helyi gazdák vásárt tartanak. Megéri meglátogatni.

Belgiumban csatornahajózva könnyen a magunk igényei szerint tervezhetjük utunkat, akár kultúr-, akár pihenőprogramot szeretnénk.

Ajánlatkérés

Legkedveltebb térségek:

Brügge és környéke

Az UNESCO Világörökség részét képező Brügge középkort őrző építészetével Európa egyik legizgalmasabb városa. Egy, a szűk sikátoraiban tett bevásárló túra után érdemes beülni éttermei valamelyikébe vagy megnézni Michelangelo híres szobrát: Madonna a gyermekkel.
Impozáns homlokzatok és gazdagon díszített épületek határozzák meg Belgium antik fővárosának, Gent városának hangulatát, ahol elmerülhetünk múzeumok és üzletek változatos kínálatában, valamint megtekinthetjük az ókori Belfry-t és a ruhavásárt.
Oudenaarde elbűvölő városka sok gyönyörű épülettel. Hangulatos homlokzatok tekintenek le a virágos csatornapartra, és kísérnek sétánkon a város szívében magasodó városházáig, aminek tere minden csütörtökön pezsgő piactérré változik.

Brügge útvonal javaslat: varázslatos Brügge | Távolság: 39 km | Zsilip: 15

Nieuwpoort | Oostende |Bruges

Térkép

Köszöntjük oldalunkon!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és vegye igénybe 50 EURÓS KEDVEZMÉNYünket, melyet első hajóbérléséből biztosítunk. Kérjen személyre szabott ajánlatot, vagy válogasson akciós ajánlataink közül.

captcharefresh
Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam, megértettem és elfogadom.
Hozzájárulok, hogy e-mailben (eDM), a Prima Yacht Kft. megkeressen ajánlataival.
Kapcsolat
Kapcsolatfelvétel tárgya: