on 2017. szeptember 06.

Az idei őszi hurrikán szezon talán az eddigi legerősebb „szezon” a karib térségben és még nincs vége. Gondolhatjuk, hogy az oly messze van tőlünk, és biztos nehéz az ott élőknek, de sajnos nem csak őket érinti megrázóan a hurrikán okozta helyzet. Sok hazai utazási iroda és utas is kénytelen megbirkózni a trópusi vihar okozta állapottal.

Bővebben
on 2017. szeptember 06.

Hajósok és hajósok között is van eltérés, van aki a vitorlás nyaralás alkalmával a nyugalmat és csendet keresi, élvezi, hogy távol a városok zajától hajózhat, mások pedig egy igazi bulis kalandot látnak az egészben. Nos, van egy jó hírünk: Horvátországban mindkét csoport megtalálja a számításait. Az elmúlt években a turizmus fellendülése rengeteg beach clubot, beach bárt is hozott magával, van ahol megállás nélkül DJ-k pörgetik a zenét, és van ahol a természet lágy ölén,akár még masszázst is vehetünk finom koktélok társaságában. Lássuk hova is érdemes ellátogatni:

Bővebben
on 2016. november 29.

2016.novemberében az ezerarcú Thaiföldre látogattunk, ahonnan rengeteg élménnyel tértünk vissza. Célunk, hogy kedvet csináljunk mindazoknak, akik nyitottak a Világra, picit kilépnének az európai komfortzónából, szereti a keleti ízeket, és szívesen járják a világot. 2017. novemberében újra belevágunk a kalandba, de most már nyitottá tesszük a kört és bárki csatlakozhat a túrához. Jelentkezni már lehet, reméljük minél többet kedvet kaptok a beszámoló után.

Bővebben
on 2017. augusztus 09.

Évek óta felmerül a kérdés, hogy a horvátországi hajóvezetői engedélyt elfogadják-e hazai vizeinken is? Az alábbiakban két friss hivatalos állásfoglalást osztunk meg, miszerint a vízirendészet NEM fogadja el a horvát vizsgát magyar vizeken, csakis abban az esetben, ha annak tulajdonosa érvényes okmányokkal rendelkezik arról, hogy életvitelszerűen Horvátországban él.

Bővebben

További bejegyzések

Köszöntjük oldalunkon!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és vegye igénybe 50 EURÓS KEDVEZMÉNYünket, melyet első hajóbérléséből biztosítunk. Kérjen személyre szabott ajánlatot, vagy válogasson akciós ajánlataink közül.

captcharefresh
Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam, megértettem és elfogadom.
Hozzájárulok, hogy e-mailben (eDM), a Prima Yacht Kft. megkeressen ajánlataival.