Hajóbérlés

Hajóbérlés: az első lépes ahhoz, hogy egy remek kalandban legyen része

Ha igazán különleges eszközt szeretne választani nyaralásához, vagy pihenéséhez, esetleg sportolásához, akkor béreljen hajót. Kínálatunkban megtalálja a vitorlás yachtokat, katamaránokat, motoros jachtokat és motorcsónakokat is.

Hogy melyiket választja, az attól is függ, hogy Ön milyen élményre vágyik. A vitorlások széllel suhannak, kecsesek, de ugyanakkor lassabbak, mint motoros társaik. Ha költségkímélő túrát tervez, akkor remek választás egy vitorlás hajó. Ha igazán exkluzív környezetben szeretne pihenni, akkor béreljen motoros jachtot, és szelje a hullámokat a legszebb kikötők felé.

A Világ szinte minden tengerén kínálunk bérelhető hajókat, beleértve a magyar tengert is, a Balatont. Ha még nem tudja, hol béreljen, vagy szeretne új tengert/ térséget behajózni, szívesen állunk rendelkezésére, segítünk Önnek útvonal tippekkel és hasznos hajózási tanácsokkal is.

A hajózás évről évre nagyobb közönséget vonz. Ebben nagy szerepe van a folyamatosan megjelenő last minute kínálatoknak valamint a korán ébredőknek szóló early booking kedvezményeinknek és különleges Night Booking akciónknak is.

Mára már a hajóbérlés és hajózás széles tömegeket vonz. Egyszerűen otthonából telefonon, vagy számítógép elől kényelmesen választhat hajót, intézheti a fizetést és foglalását a bérelt hajóra.

Ajánlatkérését követően, melyet online is elküldhet, felvesszük Önnel a kapcsolatot és küldjük az elképzelésének megfelelő hajókat. Ön dönt, mi lebonyolítjuk és irány a kiválasztott hajó fedélzete.

Első lépések a hajóbérléshez

Amennyiben szeretné kipróbálni Ön is, hogy milyen a hullámokat szelni egy vitorlás jachttal, nincs más teendője, vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi megszervezzük Önnek hajós nyaralását, vitorlázását! Első lépésben fontos meghatároznia, hogy mikor és honnan szeretne hajózni. Horvátországtól, Görögországon át egészen a Karib-térségig biztosítjuk a hajókat. Amennyiben nincs hajóvezetői engedélye, úgy természetesen professzionális hajóvezetőt is tudunk biztosítani, így Ön felhőtlenül élvezheti a nyaralást. Az ajánlatból Ön kiválaszthatja a megfelelő hajót és kedvező fizetési feltételekkel le is foglalhatja.

Ajánlatot kérek

Online - express hajóbérlés

2016 nyarában új funkcióval bővítettük oldalunkat,melynek segítségével azonnal megtalálhatják ügyfeleink a számukra legszimpatikusabb hajókat és egyből le is foglalhatják. Mind az aktuális kedvezmények, mind pedig a Prima kedvezmények érvényesíthetőek az express foglalásnál is. A kereső egyelőre kevesebb hajót fed le, mint ahány hajóval ténylegesen dolgozunk, de azoknak akik mielőbb szeretnének hajót foglalni, javasoljuk teszteljék le keresőnket.

Last Minute hajóbérlés

Folyamatos last minute akcióink között ,- melyet hírlevelünkre feliratkozva Ön is rendszeresen olvashat - mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb hajót. Kiemelt térségeink: Horvátország, Görögország, Karib-tenger

Ajánlatot kérek

Hajózási térségek

Oldalunkon igyekszünk széleskörű tájékoztatást adni azokról a térségekről, ahonnét biztosítjuk a hajókat. Amennyiben még Ön is bizonytalan, hogy merre is induljon, mindenképp javasoljuk tekintse meg összefoglalónkat, hátha megkönnyítjük döntését. Leírásokkal, útvonal javaslatokkal is folyamatosan frissítjük oldalainkat.

Hajózási térségek

Köszöntjük oldalunkon!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és vegye igénybe 50 EURÓS KEDVEZMÉNYünket, melyet első hajóbérléséből biztosítunk. Kérjen személyre szabott ajánlatot, vagy válogasson akciós ajánlataink közül.

captcharefresh
Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam, megértettem és elfogadom.
Hozzájárulok, hogy e-mailben (eDM), a Prima Yacht Kft. megkeressen ajánlataival.