Navigáció

Csatornahajózás

Fedezze fel Európa legszebb tájait!

A csatornahajózás egyre népszerűbb és elérhető túrázási és nyaralási forma Európa vizein. A csatornahajó bérlés sokakat vonz, olyanokat is, akik nem részesítik előnyben a vitorlázást. Csatorna hajózzon Olaszország szívében, járja végig Franciaország borvidékeit, vagy a német kastélyokat...

Azoknak ajánljuk a csatornahajó bérlést, akik szívesen töltik szabadidejüket a természethez és a vízhez közel, de nem a sebességre és a nagy hullámokra vágynak.

A csatornahajók kényelmes tágas helyekkel rendelkeznek, fűthetőek, nem dőlnek a nagy szélben és nem is jellemző, hogy nagy hullámokkal kellene megküzdeniük. A csatornahajó bérléshez nem szükséges jogosítvány, egy helyszíni rövid oktatás után bárki bátran nekivághat a kalandnak. 3-4 napos csatornahajózástól akár 10 napig is hajókázhatnak a vendégek. A csatornahajók csodás városokban, autentikus falvakban vagy épp strandok mellett köthetnek ki nap, mint nap.

A csatornahajókban minden megtalálható, ami egy apartmanban is, nappali, étkező, hálószoba, jól felszerelt konyha, fürdőszoba/WC, méretétől függően akár több is. A puritánabb kialakítású csatornahajóktól egészen a luxus hajókig mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő hajót. A csatornahajó bérlésen túl, aktívan is töltheti szabadidejét. Kerékpár is bérelhető, így a kikötés után bicajjal is bejárhatjuk a felfedezésre váró falvakat, városokat.

Vezetésükhöz nem szükséges hajóvezetői engedély, a kihajózás előtt pár órás oktatás alkalmával mindenki elsajátíthatja a biztonságos csatornahajózás alapszabályait.

A csatornahajó bérlés áprilistól októberig remek program lehet az egész családnak. Legkedveltebb csatornahajós országok: Franciaország, Hollandia, Olaszország és Anglia, de honlapunkon további térségeket is megtalál. Kattintson az országokra és válasszon a térségek között.

Ajánlatot kérek

Köszöntjük oldalunkon!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és vegye igénybe 50 EURÓS KEDVEZMÉNYünket, melyet első hajóbérléséből biztosítunk. Kérjen személyre szabott ajánlatot, vagy válogasson akciós ajánlataink közül.

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam, megértettem és elfogadom.
Hozzájárulok, hogy e-mailben (eDM), a Prima Yacht Kft. megkeressen ajánlataival.
Kapcsolat
Kapcsolatfelvétel tárgya: