Navigáció

Törökországi hajóbérlés

Törökország, az ezerarcú föld, kicsit Európa, kicsit Ázsia, gyönyörű Riviéra türkizkék tengerre,ahol a hagyományok a mindennapokban élnek. Törökország a csábító homokos tengerpartok, gyönyörű türkizkék tenger, hosszú napsütéses nyár, egyedülálló antik emlékek és a megismételhetetlen természeti csodák hazája, így nem csoda , hogy egyre több hajóbérlő érdeklődik a térség iránt. Pamukkale vagy Kappadókia, mind-mind kísértésbe hoznak, melynek nehéz lenne ellenállni. A titokzatos Kelet, melyet az iszlám és a szimbolikus Boszporusz híd választ el Európától, de mégis oly nyugati, hogy turisták milliói töltik itt szabadságukat.1 hét vitorlázás során is minden napra jut 1-1 érdekesség. Itt mindig szeretik az utazót és rokon lesz a magyar, aki egyszer erre jár, többé sosem felejti. Törökország fekvésének köszönhetően az éghajlat Törökországban nagyon változatos. A klímát általában szubtrópusi éghajlat uralja, forró nyarakkal és mérsékelt telekkel. Kivétel ez alól az ország keleti része, ahol az egész év folyamán alacsonyabb hőmérséklet van. Törökország partjait délen a Földközi-tenger, északon a Fekete-tenger, nyugaton az Égei-tenger és északnyugaton a Márvány- tenger mossa. A török part teljes hossza eléri a 7 200 km - t. A hajóbérlés mellett a búvárkodás kedvelői, a szárazföldi kalandok, a gasztronómiai élvezetekre vágyók sem fognak csalódni, ha ebbe az igazán különleges világba látogatnak.

Ajánlatot kérek
Galéria

Információk

Megközelítés:
repülővel
Úti okmányok:
útlevél
Jogosítvány:
tengeri hajóvezetői engedély szükséges
Hajózási szezon:
3-hótól 11-hóig
Pénznem:
Líra
Időeltolódás:
GMT+3 óra
Beszélt nyelv:
török, angol
Szélviszonyok:
májustól októberig északi, illetve nyugati, 3-6 Bft erősségű, októbertől májusig változó irányú, 1-4 Bft erősségű
Árapály:
0-40 cm

Kiindulási kikötők

Bodrum és környéke:
Bodrum, Karaada-sziget, Akbük, Akyaka, Gökova
Marmaris és környéke:
Marmaris, Ekincik, Dalyan, Dalaman, Bozburun, Myra
Göcek és környéke:
Göcek, Fethiye, Kalkan, Kekova-sziget, Saklikent

A térkép jobb alsó sarkában található + / - gombokkal nagyíthat, távolíthat. A kikötőket jelölő léggömb fölé húzva megtekintheti annak nevét.

1 hetes hajózási útvonal javaslatok

Fethiye
1.nap:Fethiye
2.nap: Boynuz Bükü
3.nap: Karacaören
4.nap:Kapý Creek
5.nap:Göcek
6.nap: Twenty Two Fathom Bay
7.nap:Fethiye
Marmaris
1.nap:Marmaris / Ciftlik
2.nap:Ciftlik / Bozukkale
3.nap:Bozukkale / Bencik
4.nap:Bencik / Datca
5.nap:Datca / Serce
6.nap:Serce / Turunc
7.nap:Turunc / Marmaris

Professzionális navigáció apple termékekre

Töltse le a Transas iSailor alkalmazást a professzinális útvonaltervezéshez. Tökéletes navigációs alkalmazás, mely nagy segítségére lehet hajós nyaralása során is. Horvátországtól elkezdve, Görögországon át egészen a Karib-szigetekig vásárolhat hozzá térképeket is.
Alkalmazás letöltése/vásárlása, bővebb információk: www.isailor.us

Köszöntjük oldalunkon!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és vegye igénybe 50 EURÓS KEDVEZMÉNYünket, melyet első hajóbérléséből biztosítunk. Kérjen személyre szabott ajánlatot, vagy válogasson akciós ajánlataink közül.

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam, megértettem és elfogadom.
Hozzájárulok, hogy e-mailben (eDM), a Prima Yacht Kft. megkeressen ajánlataival.
Kapcsolat
Kapcsolatfelvétel tárgya: