Navigáció

Tanfolyamok

Tengeri és belvízi hajóvezetői tanfolyamok

Cégünk tengeri, illetve belvízi hajóvezetői tanfolyamok és vizsgák szervezésével foglalkozik. Belvízi motoros hajóvezetői engedélytől egészen a tengeri vitorlás vizsgáig megtalálhatja mindenki a számára legmegfelelőbb vizsgával egybekötött tanfolyamot. Vitorlás tanfolyamok és motoros hajóvezetői tanfolyamok vizsgalehetőséggel egész évben. Tengeri jogosítványok ( B, C és A kategória) egyaránt feljogosítanak motoros és vitorláshajó vezetésére is. A magyarországi oktatási rendszerben külön kell vizsgázni motoros hajóvezetésből és vitorlás hajóvezetésből is. Válasszon az Önnek legjobban megfelelő tanfolyamainkból az alábbi lehetőségek közül.

Hajóvezetői továbbképzések

Belvízi vitorlás hajóvezetői tanfolyam, vizsga és jogosítvány Belvízi motoros hajóvezetői tanfolyam, vizsga és jogosítvány Belvízi kombinált - motoros és vitorlás - hajóvezetői tanfolyam és vizsga

Köszöntjük oldalunkon!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és vegye igénybe 50 EURÓS KEDVEZMÉNYünket, melyet első hajóbérléséből biztosítunk. Kérjen személyre szabott ajánlatot, vagy válogasson akciós ajánlataink közül.

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam, megértettem és elfogadom.
Hozzájárulok, hogy e-mailben (eDM), a Prima Yacht Kft. megkeressen ajánlataival.
Kapcsolat
Kapcsolatfelvétel tárgya: