Navigáció

Északi-térségben hajóbérlés

Az Északi-tenger az Atlanti-óceán egyik tengere, keletről Norvégia és Dánia nyugatról Nagy-Britannia , délről Németország,Hollandia, Belgium és Franciaország határolja. Területe 580 000 km2. Hozzá tartoznak a Skagerrak és a Kattegat nevű tengerszorosok, amelyek Norvégia és Dánia között találhatók, és összeköttetést nyújtanak a Balti-tengerrel. Délen a Doveri-szoroson és a La Manche-on keresztül csatlakozik az Atlanti-óceánhoz .Északon a Norvég-tengerrel érintkezik. A Balti-tenger vagy Keleti-tenger Észak Európában található tenger, északról a Skandináv-félsziget, keletről és délről az európai kontinens, nyugatról a dán szigetek határolják. A Balti-tenger területe kb. 370 000 km, térfogata 21 000 km körül van. Az átlagos mélysége csupán 55 méter, legnagyobb mélysége 459 méter (Stockholmtól délre). Vízgyűjtő területe a határoló országokon túl Fehéroroszország, Csehország, Szlovákia, Norvégia és Ukrajna területére is benyúlik. Mintegy 80 millió ember él a Balti-tenger vízgyűjtő területén. A tenger nevéből származik a Balti országok elnevezés a közvetlenül a Balti-tenger keleti partvidékén fekvő három ország megjelölésére, valamint a Baltikum, amely ezeken kívül gyakran a Balti-tenger körül fekvő többi országot is magában foglalja. A hajóbérlés így  mellett a búvárkodás kedvelői, a szárazföldi kalandok, a gasztronómiai élvezetekre vágyók sem fognak csalódni, ha ide látogatnak.

Ajánlatot kérek
Galéria

Információk

Megközelítés:
repülővel
Úti okmányok:
útlevél,személyi igazolvány
Jogosítvány:
tengeri hajóvezetői engedély
Hajózási szezon:
6-hótól 9-hóig
Pénznem:
norvég korona
Időeltolódás:
GMT +1
Beszélt nyelv:
svéd, angol
Szélviszonyok:
délkeleti, 3-5 Bft erősségű
Árapály:
0,3-0,5 m

Kiindulási kikötők

Norvégia:
Oslo, Larvik,Arendal
Svédország:
Stockholm,Göteborg
Finnország:
Helsinki,Turku,Varparanta
Hollandia:
Amsterdam,Hoorn,Lelystad
Németország:
Lübeck, Rostock,Flensburg

A térkép jobb alsó sarkában található + / - gombokkal nagyíthat, távolíthat. A kikötőket jelölő léggömb fölé húzva megtekintheti annak nevét.

Professzionális navigáció apple termékekre

Töltse le a Transas iSailor alkalmazást a professzinális útvonaltervezéshez. Tökéletes navigációs alkalmazás, mely nagy segítségére lehet hajós nyaralása során is. Horvátországtól elkezdve, Görögországon át egészen a Karib-szigetekig vásárolhat hozzá térképeket is.
Alkalmazás letöltése/vásárlása, bővebb információk: www.isailor.us

Köszöntjük oldalunkon!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és vegye igénybe 50 EURÓS KEDVEZMÉNYünket, melyet első hajóbérléséből biztosítunk. Kérjen személyre szabott ajánlatot, vagy válogasson akciós ajánlataink közül.

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam, megértettem és elfogadom.
Hozzájárulok, hogy e-mailben (eDM), a Prima Yacht Kft. megkeressen ajánlataival.
Kapcsolat
Kapcsolatfelvétel tárgya: