Navigáció

Hollandia

Hollandiában a fapapucs, a szélmalmok, a régi gátak és a gyönyörű rétek remekül megférnek a fejlett világ minden kényelmével rendelkező nagyvárosok nyüzsgése mellett. A helyiek rendkívül barátságosak és vendégszeretők, ezért is annyira kedvelt a csatornahajózás rajongóinak körében.
A hajózás életforma Hollandiában, így a legalkalmasabb módja annak, hogy felfedezzük ezt a gyönyörű országot, ha csatornahajót bérlünk. A holland nép kerékpár-szenvedélye lehetővé teszi, hogy a sík tájon át kígyózó kerékpárutak hálózatán könnyen, két keréken fedezzük fel ezt a vidéket. Bérelt csatornahajónkra érdemes kerékpárt is kölcsönözni.

Ajánlatkérés

Legkedveltebb térségek:

 Amsterdam környéke

A kozmopolita főváros, Amsterdam felé hajózva színpompás tulipánföldek és karcsú 17. századi polgárházak között halad utunk. Útközben gyémántfényező műhelyeket, művészeti galériákat és múzeumokat látogathatunk, vagy egyszerűen csak kikapcsolódhatunk a part menti bárokban és figyelhetjük, ahogy Amsterdam világa pezseg körülöttünk.

Csatornahajóval megközelíthető látnivalók:

Utrecht egyedülálló báját ódon városközpontjának, csatornáinak és a csatornái partján épült pincéinek, templomainak köszönheti. Változatos szórakozást kínálnak hetente tartott fesztiváljai és kulturális eseményei.
Spakenburg híres hajóépítő műhelyeiről, ahol a mai napig is készítenek tradicionális fa hajókat. A városka központjában hangulatos kávézók és bárok követik egymást, ahol kávézás közben harangjátékkal szórakoztat a városka harangtornya.

Amszterdami útvonal javaslat: Amszterdami túra | Távolság: 90 km | Zsilip: 19

Vinkeveen | Breukelen | Maarsen | Ultrech | Amstelveen | Amsterdam

Térkép

Friesland

Hollandia északi területe tavak százaitól csillog és kedvez a vízi sportoknak. A nyár folyamán a zsilipek állandóan tárva állnak, és a felnyitható hidak előtti várakozás szolgáltat alkalmat a barátságok kötésére. Számos falu, mint Giethorn, Elburg, Spakenburg vagy Muiden enged bepillantást a hollandok tradicionális életmódjába, és itt találjuk Hollandia legjobb halászfalvait is.

Frieslandi útvonal javaslat: Frieslandi túra | Távolság: 80 km | Zsilip: 14

Woudsend | Sneek

Térkép

Köszöntjük oldalunkon!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és vegye igénybe 50 EURÓS KEDVEZMÉNYünket, melyet első hajóbérléséből biztosítunk. Kérjen személyre szabott ajánlatot, vagy válogasson akciós ajánlataink közül.

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam, megértettem és elfogadom.
Hozzájárulok, hogy e-mailben (eDM), a Prima Yacht Kft. megkeressen ajánlataival.
Kapcsolat
Kapcsolatfelvétel tárgya: