Navigáció

Bérelhető hajóink

Charter cégként a Világ szinte bármely pontjáról kínálunk hajókat, így a választék is igen nagy. Ha valaki még csak most ismerkedik a bérlehető hajókkal, akkor érdemes galériánkat átlapozni. Az alábbi információk segítenek eligazodni a választásban, de természetesen mi is szívesen adunk bővebb információkat a hajókról, illetve első bérlőink számára részletes tájékoztatást nyújtunk, megkönnyítve ezzel a döntést.

EGYTESTŰ VITORLÁS HAJÓK

Egytestű vitorlás hajóink 30-56 lábasak, ami azt jelenti, hogy igen széles választékot nyújt pároknak, családoknak, vagy akár többfős baráti társaságoknak is. A sportostól az elegánsig, a kényelmestől a luxusig több ezer hajóból válogathat Világszerte. A vitorláshajók teljesen felszereltek, a könnyű kezelhetőséget biztosítják a cockpitbe hátravezetett kötelek, a GPS, autopilot,orrsugár kormány, a kényelmet pedig a sprayhood , a bimini, adott esetben a légkondi biztosítja. Mivel bázisonként eltérőek lehetnek a hajók felszereltségei, ezért személyre szabott ajánlatunk során minden esetben feltüntetjük az adott hajó pontos felszereltségét.
2,3,4,5 és 6 kabinos hajók közül választhat, adott esetben a kabinban is lehetőség van fekvőhelyek kialakítására. A charter hajók maximum 12 fő elszállásolására alkalmasak, a vendégek életkorától függetlenül.

GALÉRIA MEGNYITÁSA
Ajánlatkérés

KATAMARÁNOK- KÉTTESTŰ VITORLÁS HAJÓK

Katamaránjaink egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a vitorlázok körében. Ezek a két testű vitorláshajók alacsony merülésük miatt lehetővé teszik a sekélyebb vízterületek felfedezését is, így leginkább az egzotikus térségekben igen kedveltek. Merülésük mellett nagy előnyük, hogy tágas terekkel, nagy méretű szalonnal, körbeülhető étkezőasztallal, teljes értékű francia ágyas kabinokkal és sok esetben a kabinokhoz tartozó saját fürdővel rendelkeznek. A GPS, az autopilot, a hátravezetett kötelek, a latnis vitorlázat, a teljesen felszerelt konyha itt is minden esetben a kényelmet szolgálja.  38-52 lábas méretben bérelhetőek, de fontos tudni, hogy a nagyobb ( 50-52 lábas) katamaránok hajóvezetővel bérelhetőek csak. Bázisonként eltérő felszereltséggel és kabinbeosztással találkozhatunk, így a személyre szabott ajánlat során már a konkrét hajó beosztását adjuk meg.

GALÉRIA MEGNYITÁSA
Ajánlatkérés

MOTOROS HAJÓK, YACHTOK


Akik szeretik a sebességet és egy exkluzív nyaralást szeretnének eltölteni,mindenképpen ajánljuk, hogy próbálják ki 30-58 lábas motoros yachtjainkat. A nagyobb yachtok 5 csillagos hotelhez hasonlítható kényelemmel felszerelve várnak mindenkit, akik különleges nyaralásra vágynak. A kisebb 30-40 lábas motoros hajók 2-3 kabinnal rendelkeznek általában, és merülésük miatt sok sekélyebb partot is meg lehet velük közelíteni. Túramotoros hajóink több kabinnal, de kisebb teljesítményű motorral rendelkeznek, így akik nem szeretnének vitorlával bajlódni, de inkább egy nyugodtabb túrához keresik a hajót, nekik bátran ajánljuk ezt a kategóriát.

GALÉRIA MEGNYITÁSA
Ajánlatkérés


Köszöntjük oldalunkon!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és vegye igénybe 50 EURÓS KEDVEZMÉNYünket, melyet első hajóbérléséből biztosítunk. Kérjen személyre szabott ajánlatot, vagy válogasson akciós ajánlataink közül.

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam, megértettem és elfogadom.
Hozzájárulok, hogy e-mailben (eDM), a Prima Yacht Kft. megkeressen ajánlataival.
Kapcsolat
Kapcsolatfelvétel tárgya: