Navigáció

Tengeri hajóbérlés

Egész évben állunk rendelkezésére, hogy megszervezzük Önnek hajózását

Legkedveltebb térségek Horvátország, Görögország és Olaszország partvidékei és szigetei. Kínálatunkban megtalálja más országok bérelhető hajóit is, de kérhet olyan térségből is ajánlatot, amit honlapunkon esetleg nem lát. Mint például Szlovénia, Montenegró, Kuba vagy akár Tahiti.

A tengeri hajók mérete, legyen szó vitorlás-, katamarán, vagy motoros yachtról/hajóról, igen változó, 4 fősek a legkisebbek és 20-30 fősek a legnagyobbak. Jellemzően családok, barátok, munkatársak bérelnek közösen hajót és választanak a létszámuknak megfelelő méretet. Leggyakrabban ezek 3, 4- illetve 5 kabinos hajók. A kabinokban 2 fő tud aludni, de a konyhát, nappalit és a fürdőket közösen használják a hajó többi lakójával.

Ha a hajóbérlést csak egyedül vagy 2 fővel tervezi, akkor kabin charter megoldásban tud csatlakozni nagyobb hajók legénységéhez (8-10 fős hajók). Ha több főből áll a társaság, mint 12 fő, de együtt szeretnének hajót bérelni, akkor különleges motoros cruiser, vagy vitorlás cruiser hajóval tehetik ezt meg.
A nyári hónapokban az Adria a favorit,mivel ez a térség akár 5-6 óra autózással is elérhető Magyarországról. Nyáron a hajóbérlők többsége nyaralási céllal bérel vitorlást esetleg motorost, ekkor ezek az úszó apartmanok biztosítják a 100%-ban vízparti szállást a hajózóknak.

Tavasszal és ősszel, a sportolni vágyóké a főszerep, ekkor biztosan fúj a szél, nagy távokat lehet behajózni, nincs tömeg a kikötőkben és a delfinek is sűrűbben megmutatják magukat a vitorlázóknak.

Amennyiben tengeri hajózást tervez fontos, hogy megfelelő hajóvezetői engedéllyel rendelkezzen, vagy ennek hiányában olyan hajóvezetőt béreljen, aki megfelelő helyismerettel és tapasztalattal rendelkezik. Igény esetén, irodánk hajóvezetőt, útvonal tervet, de akár hostesst és szakácsot is tud Önnek biztosítani.

Tengeri hajóbérlés és hajózás esetén javasoljuk, hogy tájékozódjon a behajózni kívánt területről, milyen hajózási szabályok az irányadóak, milyen a térség hajózási infrastruktúrája, a helyi lakosok kapcsolata a hajósokkal. Ezen információk begyűjtésében is állunk rendelkezésére

Ajánlatot kérek

Köszöntjük oldalunkon!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és vegye igénybe 50 EURÓS KEDVEZMÉNYünket, melyet első hajóbérléséből biztosítunk. Kérjen személyre szabott ajánlatot, vagy válogasson akciós ajánlataink közül.

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam, megértettem és elfogadom.
Hozzájárulok, hogy e-mailben (eDM), a Prima Yacht Kft. megkeressen ajánlataival.
Kapcsolat
Kapcsolatfelvétel tárgya: