Navigáció

Vitorlásbérlés az Adrián-hajóra fel!

Hetente frissülő vitorlásbérlési akciók Horvátországban

Tekintse meg hetente frissülő akciós hajóinkat, last minute ajánlatokkal.

MIÉRT BÉRELJ HAJÓT AZ ADRIÁN?

Mert hozzánk a legközelebb eső meseszép tenger, ami tavasztól őszig mediterrán hangulatot áraszt, nyüzsgő turistaparadicsomokkal, eldugott kis öblökkel, változatos programokkal vár minden turistát, és 3 igencsak meghatározó hajózható országot foglal magába.

 

Mert júliustól szeptemberig kellemes hőmérsékletű a tenger ( 22-25 C), így szinte bármikor is vágunk bele egy adriai vitorlázásba, biztosak lehetünk benne, hogy megmártózhatunk az azúrkék, néhol türkizes sós vízben. Minél délebbre utazunk, annál biztosabbak lehetünk abban, hogy bizony mindennap elő fog kerülni a fürdőruha.

 

Mert elképesztően változatos az adriai vitorlásparadicsomok gasztronómiája. Csak bérelj egy hajót, vágj neki az Adriának,és add át magad egy kulináris kalandnak. A vitorlázás, fürdőzés és kulturális programok mellett szinte mindenkinél nagy hangsúlyt kap az evés. A tengeri herkentyűk mellett a horvátok és görögök húsimádata, az olaszok tésztaszenvedélye és finom borai biztos, hogy becsábítanak mindenkit egy kellemes vacsorára, vagy akár ebédre.

 

Mert megelevenedik a történelem, bármerre is induljunk! Amikor vitorlástúrát szervezünk az Adria bármely pontjára, nyilván igyekszünk úgy összeállítani az utunkat, hogy a sok sok pihenés és fürdőzés mellett, jusson idő városnézésre is. És ha csak Velencét, Athént, vagy Sibeniket említjük, akkor máris értjük, hogy miért is vonz annyi turistát ez a 3 ország.

 

Mert elérhető áron hajózhatsz! Sokszor felmerül a kérdés azokban akik még nem béreltek hajót, hogy nem luxus sport-e? Nos, a jó hírünk az, hogy köszönhetően az egyre több charter hajónak, már nem az. Azt szoktuk mondani összehasonlítási alapul, hogy ha valaki Horvátországba indul hajózni egy hétre, akkor ellátással és úti költséggel együtt kb. egy 3***-os hotel áraival kell számolni. 1 hetes horvátországi hajózás minden költséget beleszámolva kb. 150-170 ezer forint.

  

Mert közel van! Ahogy már írtuk is, ez a legközelebb eső tengerpart, de a fapados járatoknak köszönhetően Ahénban, Thesszalonikiba, Krétra, Rodoszra, Santoriniba, Velencébe, Dubrovnikba, vagy akár Splitbe is gyorsan elérhetünk. Horvátországba a jól kiépített autópálya hálózat miatt sokkal célszerűbb autóval utazni, maximum az indulás időpontját érdemes átgondolnunk a turnusváltások miatt.

 

Mert jó hajók várnak! És ez nem csak reklám. Aki rendszeresen hajózik, tudhatja, hogy milyen sok apró különbség van hajó és hajó között. De átlagosan elmondható, hogy az Adrián található vitorlások, beleértve az egytestűeket és a katamaránokat is az elmúlt évek során kb. 5-6 nagyobb gyártó vitorlásaiból kerülnek ki. Így akármerre is induljunk az Adrián, a görögöknél és az olaszoknál éppúgy megtalálhatóak a legkedveltebb charter hajók, mint a horvátoknál.

Aktuális akciók
Vitorlásbérlés az Adrián

 

Köszöntjük oldalunkon!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és vegye igénybe 50 EURÓS KEDVEZMÉNYünket, melyet első hajóbérléséből biztosítunk. Kérjen személyre szabott ajánlatot, vagy válogasson akciós ajánlataink közül.

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam, megértettem és elfogadom.
Hozzájárulok, hogy e-mailben (eDM), a Prima Yacht Kft. megkeressen ajánlataival.
Kapcsolat
Kapcsolatfelvétel tárgya: