Navigáció

Tahiti hajóbérlés

A Földgolyó túloldalán, a Csendes-óceánban helyezkednek el Francia-Polinézia részeként ezek a varázslatos szigetek. A szigetek részben vulkanikus eredetűek, részben korallképződmények. A vulkanikus szigeteket dús növényzet borítja.Tahitin és a környező szigeteken a klíma trópusi, de kellemes. Különösen a májustól novemberig tartó időszak optimális, mivel ekkor a hőmérséklet csak 24-27C , s a páratartalom is igen alacsony. A csapadékos időszak decemberben kezdődik és február végéig tart. A hőmérséklet és a páratartalom is ekkor magasabb. A csapadék rövid, heves záporok formájában hullik, utána vakítóan tűz a kék dél-tengeri égbolton a nap. A vízhőmérséklet egész évben kiegyenlített, 24-27 C.A vitorlázásra legalkalmasabb időszak novembertől áprilisig tart.
Mivel a turizmus kiemelkedő jelentőségű a szigetek életében, különös gondot fordítanak arra, hogy az idelátogató túl azon, hogy élvezheti a paradicsomi körülményeket  ne unatkozzon. Tahitin a programok széles választéka várja a kikapcsolódni vágyókat. Mélytengeri horgászás, vitorlázás, a vizisportok színes kínálata áll rendelkezésre, nagyon sok hotelben térítés nélkül. Különös hangsúlyt kap a búvárkodás, hiszen ebből a szempontból kiemelkedő térségről van szó. Tahiti szigeteit körülölelő korallképződmények varázslatos víz alatti világot tárnak a búvárkodók elé. Számtalan búváriskola működik, ahol nem csak az alapokat lehet elsajátítani, hanem nemzetközileg elfogadott búvárvizsgát is le lehet tenni. Mindehhez profi személyzet és felszerelés áll rendelkezésre. A helyi utazási irodák kínálata pedig elkápráztató. Szigettúrák, hajókirándulások, jeep-szafarik teszik a pihenést még emlékezetesebbé. Igazi, európai értelemben vett városi nyüzsgés csak a fővárosban, Papeetében van, a többi szigeten a fő hangsúly a pihenésen és a kellemes időtöltésen van. A vulkáni csúcsok, a dús vegetáció és az egyedülálló formák harmóniája a Föld legszebb szigetcsoportjává avatja Tahitit és a környező szigeteket. Ajánlatunkban most csak egy kis szeletet kínálunk abból a bő választékból, ami rendelkezésünkre áll. A hajóbérlés mellett a búvárkodás kedvelői, a szárazföldi kalandok, a gasztronómiai élvezetekre vágyók is tökéletes helyszínre lelnek, ha ide látogatnak.

Ajánlatot kérek
Galéria

Információk

Megközelítés:
repülővel
Úti okmányok:
útlevél
Jogosítvány:
nem szükséges, hajózási tapasztalatról kell nyilatkozni
Hajózási szezon:
4-hótól 11-hóig
Pénznem:
Euró
Időeltolódás:
GMT-10 óra
Beszélt nyelv:
francia, angol
Szélviszonyok:
márciustól júniusig és szeptembertől novemberig délkeleti 3-4 Bft, júliusban és augusztusban délkeleti 4-8 Bft, novembertől márciusig keleti 2-3 Bft, de hurrikánveszély!
Árapály:
nincs

Kiindulási kikötők

Bora Bora
Taha’a:
Altea,Benidorm,Albir
Raiatea
Huahine
Moorea

A térkép jobb alsó sarkában található + / - gombokkal nagyíthat, távolíthat. A kikötőket jelölő léggömb fölé húzva megtekintheti annak nevét.

1 hetes hajózási útvonal javaslat

1.nap: Raiatea
2.nap: Anapa Pearl Farm
3.nap: Motu Topua-Bora Bora
4.nap: Southern shore of Bora Bora
5.nap: Taha’a
6.nap: Huahine
7.nap: Avea Bay-Huahine Lagoon.
8.nap: Raiatea

Professzionális navigáció apple termékekre

Töltse le a Transas iSailor alkalmazást a professzinális útvonaltervezéshez. Tökéletes navigációs alkalmazás, mely nagy segítségére lehet hajós nyaralása során is. Horvátországtól elkezdve, Görögországon át egészen a Karib-szigetekig vásárolhat hozzá térképeket is.
Alkalmazás letöltése/vásárlása, bővebb információk: www.isailor.us

Köszöntjük oldalunkon!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és vegye igénybe 50 EURÓS KEDVEZMÉNYünket, melyet első hajóbérléséből biztosítunk. Kérjen személyre szabott ajánlatot, vagy válogasson akciós ajánlataink közül.

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam, megértettem és elfogadom.
Hozzájárulok, hogy e-mailben (eDM), a Prima Yacht Kft. megkeressen ajánlataival.
Kapcsolat
Kapcsolatfelvétel tárgya: