Navigáció

Amerikai hajóbérlés

Az Amerikai Egyesült Államok története a legújabbkor történelmének siker sztorija. A világ minden tájáról érkeztek Amerikába bevándorlók, hogy a "lehetőségek hazájában" szerencsét próbáljanak, maguknak és családjuknak biztos megélhetést teremtsenek. Az ország Észak-Amerika középső részén terül el, ahol negyvennyolc állama és a fővárosi kerülete fekszik a Csendes- és az Atlanti-óceán között, északról Kanada és délről Mexikó által határolva.
A világ egyik fele irigykedve figyeli Amerika hatalmát, gazdagságát, fejlődését, a másik fele, szintén irigységből, a rendszer hiányosságait és hibáit hajtogatja, de nem szabad elfelejteni, hogy az ország mi mindent adott a világnak a számítógépektől az űrrepülésig, a jazztől a rock and rollig, a farmernadrágtól a Coca-Cola-ig.
Egy rövid túra során az ember mindkét oldal igazáról meggyőződhet, szembesülhet Amerikában a gazdagsággal és a szegénységgel, a kulturális értékekkel és az igénytelen giccsel, a színvonalas dokumentumfilmekkel és az embereket butító talk showkkal, a nemzetközi konyha műremekeivel és a hamburgerrel.
Nem szabad tehát csak az előítéletekre hagyatkozni, keressük fel személyesen az országot, barangoljuk be, ismerkedjünk meg az emberekkel, az életstílussal, és utána alakítsuk ki a magunk véleményét. Amerika éghajlata az ország fekvéséből eredően nagyon változatos. Keleti oldalán mérsékelt, Floridánal már szubtrópusi éghajlati öv jellemzi. Az időjárás Délre haladva egyre melegebb, Dél-Nyugatot elérve száraz. Az ország belső részén elfekvő államok mediterrán és sivatagi éghajlati övvel rendelkeznek. Az Észak-Csendes óceánon elhelyezkedő Hawaii államának éghajlata trópusi, Észak-Nyugati államaihoz érve óceáni. A szintén országterületen kívül fekvő Alaszka állam pedig sarkvidéki éghajlati övvel rendelkezik.1 hét vitorlázás Amerikában garantáltan különleges élményeket tartogat.
A hajóbérlés itt leginkább a motorosyachtokban merül ki, de természetesen a vitorlázás szerelmesei is épp úgy megtalálhatják számításaikat.

Ajánlatot kérek
Galéria

Információk

Megközelítés:
repülővel
Úti okmányok:
útlevél, ESTA
Jogosítvány:
nem szükséges hajóvezetői engedély
Hajózási szezon:
4-hótól 11-hóig
Pénznem:
Dollár
Időeltolódás:
keleti part : GMT -5, nyugati part : GMT -8, Hawaii: GMT -10
Beszélt nyelv:
angol, spanyol
Szélviszonyok:
délkeleti, 3-5 Bft erősségű

Professzionális navigáció apple termékekre

Töltse le a Transas iSailor alkalmazást a professzinális útvonaltervezéshez. Tökéletes navigációs alkalmazás, mely nagy segítségére lehet hajós nyaralása során is. Horvátországtól elkezdve, Görögországon át egészen a Karib-szigetekig vásárolhat hozzá térképeket is.
Alkalmazás letöltése/vásárlása, bővebb információk: www.isailor.us

Köszöntjük oldalunkon!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és vegye igénybe 50 EURÓS KEDVEZMÉNYünket, melyet első hajóbérléséből biztosítunk. Kérjen személyre szabott ajánlatot, vagy válogasson akciós ajánlataink közül.

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam, megértettem és elfogadom.
Hozzájárulok, hogy e-mailben (eDM), a Prima Yacht Kft. megkeressen ajánlataival.
Kapcsolat
Kapcsolatfelvétel tárgya: