Navigáció

Kubai hajóbérlés

Kuba az Antillák legnagyobb szigete, melyet 1492-ben Kolombusz fedezett fel Újvilágba vezető első útja alkalmával. Színes történelmén túl ki ne hallott volna a világhírű kubai szivarról, a cha-cha-cha, salsa ritmusairól, az ízletes koktélokról, a barátságos, örök vidám emberekről és az 50-es éveket idéző amerikai életérzésről?
Kuba megunhatatlan sokszínűségével, egyediségével nem csupán egy alkalomra szóló úti cél. Csodás tengerpartjai - köztük Varadero hófehér homokos, végtelenbe nyúló strandjával, Havanna újjáéledő szépsége és a Kuba trópusi hangulata feledhetetlen élményt nyújt. A nyüzsgő, mambó ritmusaitól hangos turista paradicsomon túl a Kuba belső vidékeire látogatók csendesebb, nyugodtabb életformával találkozhatnak. Vitorlázás Kubában , egy más világba kalauzolja a látogatót.
Kuba fővárosának igazi varázsa a hangulata, különböző építészeti stílusai, széles sugárútjai és híres sétányai, történelmi nevezetességei, amit az UNESCO a Világörökség Tagjai közé sorolt. Hosszan elnyúló homokos tengerpartja mind fürdőzésre, mind búvárkodásra kiválóan alkalmas. Varadero nemzetközi hírű csodálatos üdülőhely Kuba szigetén. Hicacos-félszigetén több mint 20 km hosszú, fehér homokos strand és a színskála minden kékjét tükröző tenger várja az ideutazókat. Számtalan barlang, lagúna található itt. Színvonalas szállodák, kiváló kiszolgálás, tengerparti zenekarok játéka, koktélok, helyi ételspecialitások és a romantikus karibi estek várják a turistákat. Minimum egy hetes hajóbérlést javaslunk, hogy a nagy távolságokat kényelmesen be tudja járni. A hajózás mellett a búvárkodás kedvelői, a szárazföldi kalandok, a gasztronómiai élvezetekre vágyók sem fognak csalódni, ha ide látogatnak.

Ajánlatot kérek
Galéria

Információk

Megközelítés:
repülővel
Úti okmányok:
útlevél, túristakártya
Jogosítvány:
hajózási tapasztalról kell nyilatkozni
Hajózási szezon:
1-7-hóig, 11-12-hóig
Pénznem:
Peso
Időeltolódás:
GMT-5 óra
Beszélt nyelv:
spanyol, angol
Szélviszonyok:
északkeleti, délkeleti,3-6Bft erősségű
Árapály:
40-50 cm

1 hetes hajózási útvonal javaslat

1.nap: Cienfuegos – Guano del este
2.nap: Playa Sirena – Cayo largo
3.nap: Cayo Largo – ballanetos – quinto canal
4.nap: Quinto Canal – Cayo Rosario
5.nap: Cayo Rosario – Cayo Estopa – Cayo Rico
6.nap: Cayo Rico – Cayo Largo – Cayo Sal
7.nap: Cayo Sal – Cienfuegos

Professzionális navigáció apple termékekre

Töltse le a Transas iSailor alkalmazást a professzinális útvonaltervezéshez. Tökéletes navigációs alkalmazás, mely nagy segítségére lehet hajós nyaralása során is. Horvátországtól elkezdve, Görögországon át egészen a Karib-szigetekig vásárolhat hozzá térképeket is.
Alkalmazás letöltése/vásárlása, bővebb információk: www.isailor.us

Köszöntjük oldalunkon!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és vegye igénybe 50 EURÓS KEDVEZMÉNYünket, melyet első hajóbérléséből biztosítunk. Kérjen személyre szabott ajánlatot, vagy válogasson akciós ajánlataink közül.

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam, megértettem és elfogadom.
Hozzájárulok, hogy e-mailben (eDM), a Prima Yacht Kft. megkeressen ajánlataival.
Kapcsolat
Kapcsolatfelvétel tárgya: