Navigáció

Vizek ura - Legyél te is hajóvezető!

on 2016. március 22.

Itt a lehetőség, hogy most Te legyél a hajó kapitánya akár belvizeken, akár a tengereken! Ha eddig csak álmodoztál róla, most megtudhatod hogy is válhatsz hajóvezetővé:

Vízparti nyaralások alkalmával ki ne gyönyörködne a habokat szelő hajók kecsességében, és hányan sóhajtottak már fel, hogy „de jó is lenne, ha én lehetnék a kapitány!” Csak valahogy sokaknak elmegy a bátorsága. Pedig csak bele kell vágni! Hogy hol is kezdjük, ha nincs tapasztalatunk? Amit mindenképpen tisztázni kell, hogy folyókon, tavakon – azaz belvízen - vagy tengeren szeretnénk-e hajózni, mert külön képesítés szükséges mindkettőhöz.

Belvízi hajóvezetői engedély már budapesti, munkaidőn túli oktatással is megszerezhető egy 8-9 alkalmas elméleti és néhány órás gyakorlati tanfolyam keretében, így nem kell olyan kényelmetlenséggel számolni, mint leutazás a Balatonhoz az oktatás kedvéért, vagy a szabadságot a tanfolyam kedvéért kivenni.

A tengeri hajóvezetői tanfolyam össze is köthető egy négy-öt napos-egy hetes nyaralással, mert a Horvátországban szervezett tanfolyamokon hajón élve tanulják meg a nebulók a hajózás mind az elméleti, mind a gyakorlati alapjait. Arra is van lehetőség, hogy a családi-baráti nyaralós hajózást során szerezzen engedélyt az érdeklődő: olyan hajóvezetők is felkérhetőek a hajó vezetésére, akik a nyaralás keretében oktatnak is, és a vizsga is letehető a pihenés ideje alatt.

Tekintsd meg tanfolyamaink jellegét, időpontjait, díjait: Tanfolyamok

Jelentkezz hajóvezetői tanfolyamra!

További bejegyzések

Köszöntjük oldalunkon!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és vegye igénybe 50 EURÓS KEDVEZMÉNYünket, melyet első hajóbérléséből biztosítunk. Kérjen személyre szabott ajánlatot, vagy válogasson akciós ajánlataink közül.

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam, megértettem és elfogadom.
Hozzájárulok, hogy e-mailben (eDM), a Prima Yacht Kft. megkeressen ajánlataival.
Kapcsolat
Kapcsolatfelvétel tárgya: