Navigáció

HAJÓVAL A FÖLD KÖRÜL-I.rész

on 2019. május 14.

Gyakran használjuk a kifejezést, hogy hajóbérlés Világszerte mikor megkérdezik tőlünk, hogy mi is a fő profilunk. Hogy mennyire nem viccelünk mikor ezt mondjuk, azt szeretnénk alább cikkünkben is bemutatni. És hogy miért szeretnek egyre többen hajót bérelni? Mert bármikor eljuthatnak olyan helyekre is, ahova autóval, vagy gyalogosan sosem lehetne. Csapjunk bele, nézzük milyen sokszínű a Világ hajós szemmel is:

BAHAMÁK

Mesébe illő szigetek, több , mint 200 korallzátony,színes tengeri élővilág, Kolombusz felfedezése. Képeslapokat idéző tengerpartjai, és csodás naplementéi bizony sok turistát vonzanak. Érdemes hát hajóra szállni, és felfedezni ezt a nem mindennapi helyet, úszni egyet akár malacokkal Big Major Cayen,vagy iguánákat etetni Allen Cays-en,vagy felfedezni az Exuma Cays Land and Sea Park-ot, amit nem is lehet egyszerűen csak nemzeti parknak lefordítani.
Aki ide jön ne számítson múzeum látogatásokra, sokkal inkább ajánljuk igazi pihenős, tengerparti nyaralást kedvelőknek, akik szeretnek sznorkellezni, vitorlázni és rengeteget napozni.

HAJÓBÉRLÉSI TIPP: Lagoon 400 S2-as katamarán, 2013-as, 4+1 kabinos, 2 fürdős, 11 férőhelyes
2020. január 11-18-ig most 4280 Euró/ hajó/hét
Ár tartalmazza a külmotort, takarítást, kaució biztosítást, helyi adókat.

KUBA

Színes történelem, szivar, salsa, koktélok. Igen, ez Kuba. Az 50-es éveket idéző amerikai hangulatú Kuba sokszínűségével mindenkit elvarázsol. Varadero hófehér homokos partja mellett rengeteg sznorkelezésre, fürdésre csábító strand található. A gasztronómia kedvelőinek is igazi sokk, ami itt található. Érdemes katamaránt választani az itteni hajózáshoz, a szigetek közötti távolságot kényelmesebben lehet venni.
Ha erre hajózik, ne hagyja ki a teknősfarmot, az iguána etetést, Havannában az old timeres városnéző autózást ,a dohányültetvény és rum túrát sem! Kubai élményvitorlázásunkról készült videó megtekintése: https://www.youtube.com/watch?v=B0lrzvalv-Q


HAJÓBÉRLÉSI TIPP: Lagoon 380-as katamarán, 2017-es, 4 kabinos, 2 fürdős, 10 férőhelyes
2020. február 1-8-ig most 4650 Euró/ hajó/hét
Ár tartalmazza a külmotort, takarítást, kaució biztosítást, helyi adókat.

PUERTO RICO

Az USA egyetlen helye, ahol a hivatalos nyelv a spanyol. Híresek a vendégszeretetükről és a pezsgő strand, de a lakatlan sziget is épp úgy megtalálható. Aki nyüzsgésre vágyik annak érdemes mindenképpen a La Perla és a Flamenco strand felé vennie az irányt. Persze ha már itt járunk, ne hagyjuk ki San Juan-t, azon belül is érdemes Old San Juanba látogatni, ahol szűk, macskaköves utcák, kovácsoltvas erkélyek, cseréptetős házak adják az igazi spanyol hangulatot.Az El Yunque Nemzeti Erdőben, több, mint 20 féle orchidea található, lenyűgöző látványt nyújt számos vízeséssel, folyóval és az itt élő élőlényekkel.
Mofongó, piña colada,és egy kis rum, csodás tengerpartok, gyönyörű építészet, Puerto Rico valószínűleg mindenkit elkápráztat!

HAJÓBÉRLÉSI TIPP: Sun Odyssey 440-es vitorlás, 2019-es, 3 kabinos, 2 fürdős, 6 férőhelyes
2019. június 29-július 6-ig, most 4800 USD/ hajó/hét
Ár tartalmazza a takarítást, kaució biztosítást, helyi adókat.

SEYCHELLE SZIGETEK
Szinte érintetlen vad, tropikus környezetet, kókuszpálmák, illatos kérgű, tropikus fák, a világ legszebb strandjai, óriás teknősök, gránit sziklás strandok, koktélok.
Üdvözöljük a földi paradicsomban! Bizonyára már mindenki tudja, hogy a képeslapok sztárjáról, a Seyhelle-szigetekről beszélünk. 2017. februárjában mi is hajókra szálltunk,és  meglátogattuk ezt a csodálatos helyet, és rengeteg élménnyel lettünk gazdagabbak. Akik szeretik az egzotikus tájakat, mindenképp el kell,hogy látogassanak egyszer ide. Érdemes elolvasni az útról készült naplónkat amiből sok hasznos információt is megtudhat: https://www.primayacht.hu/sail4fun/seychelle-2017

HAJÓBÉRLÉSI TIPP: Lagoon 380-as katamarán, 2017-es, 4 kabinos, 2 fürdős, 8 férőhelyes
2020. február 1-8-ig, most 3760 Euró/ hajó/hét
Ár tartalmazza a takarítást, kaució biztosítást, helyi adókat.

A Prima Yacht világszerte biztosít hajóbérlési lehetőséget, egytestű vitorlásoktól a motoros hajókon át a katamaránokig, így mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb hajót. Amennyiben ajánlatot szeretne kérni, úgy vegye fel velünk a kapcsolatot: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

További bejegyzések

Köszöntjük oldalunkon!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és vegye igénybe 50 EURÓS KEDVEZMÉNYünket, melyet első hajóbérléséből biztosítunk. Kérjen személyre szabott ajánlatot, vagy válogasson akciós ajánlataink közül.

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam, megértettem és elfogadom.
Hozzájárulok, hogy e-mailben (eDM), a Prima Yacht Kft. megkeressen ajánlataival.
Kapcsolat
Kapcsolatfelvétel tárgya: