Navigáció
on 2020. március 04.

2020-as malajziai Sail4Fun vitorlázásunk élménybeszámolóját folytatjuk, tartsatok velünk!

Bővebben
on 2020. március 01.

2018-as bejáró túránk után nagyon vártuk, hogy visszatérhessünk Malajziába. Tudtuk, hogy szép lesz, izgalmas és nagyon tartalmas 2020-ban is. És így is lett😊.

Bővebben
on 2019. június 11.

Végre mindenhol kisütött a nap, azért ebben a nagy melegben nem árt, ha jól felkészítjük a bőrünket is! Na de mi alapján válasszunk napkrémet? Itt van pár fontos információ, aminek a birtokában már nem is olyan nehéz kiválasztani a megfelelő napkrémet:

Bővebben
on 2019. május 14.

Gyakran használjuk a kifejezést, hogy hajóbérlés Világszerte mikor megkérdezik tőlünk, hogy mi is a fő profilunk. Hogy mennyire nem viccelünk mikor ezt mondjuk, azt szeretnénk alább cikkünkben is bemutatni. És hogy miért szeretnek egyre többen hajót bérelni? Mert bármikor eljuthatnak olyan helyekre is, ahova autóval, vagy gyalogosan sosem lehetne. Csapjunk bele, nézzük milyen sokszínű a Világ hajós szemmel is:

Bővebben

További bejegyzések

Köszöntjük oldalunkon!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és vegye igénybe 50 EURÓS KEDVEZMÉNYünket, melyet első hajóbérléséből biztosítunk. Kérjen személyre szabott ajánlatot, vagy válogasson akciós ajánlataink közül.

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam, megértettem és elfogadom.
Hozzájárulok, hogy e-mailben (eDM), a Prima Yacht Kft. megkeressen ajánlataival.
Kapcsolat
Kapcsolatfelvétel tárgya: