Navigáció

Nem is kell jogosítvány?

on 2016. március 24.

Kipróbálnád milyen a hajózás, de nem vagy biztos benne, Neked való-e? Nem szeretnél idegen kapitánnyal összezárva lenni egy hétig? Vagy csak más szempontból szeretnéd megismerni a Nyugat-Európai országokat? Akkor a csatornahajózást Neked találták ki!

Ez az a hajózási műfaj, amihez nem szükséges hajóvezetői tapasztalat, a helyszínen megtanítják a szükséges alapokat. Megtapasztalhatod a felfedezés örömét, nap mint nap más kisváros nyüzsgésében merülhetsz el, kiköthetsz csendes mezők mellett egy idilli piknikre, kipróbálhatod magad megannyi hajós helyzetben, mint manőverezés, kikötés, zsilipelés. Mindezt azzal a kényelemmel, amit egy apartman kínálhat, és azzal a szabadsággal, amit csak a hajózás adhat. Nézd meg, mely országokba tudsz hajózni és milyen érdekességeket kínál egy ilyen túra: Csatornahajózás

További bejegyzések

Köszöntjük oldalunkon!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és vegye igénybe 50 EURÓS KEDVEZMÉNYünket, melyet első hajóbérléséből biztosítunk. Kérjen személyre szabott ajánlatot, vagy válogasson akciós ajánlataink közül.

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam, megértettem és elfogadom.
Hozzájárulok, hogy e-mailben (eDM), a Prima Yacht Kft. megkeressen ajánlataival.
Kapcsolat
Kapcsolatfelvétel tárgya: