Navigáció

Ha nyaralni indulsz.. biztosítás, kaucióbiztosítás, de minek?

on 2016. március 24.

Végre nyaralás együtt a családdal, barátokkal! Az év leginkább várt időszaka...Ha már orvoshoz kell menni vagy baleset ért, legalább azon ne kelljen aggódnod, hogy a számlát hogyan fizeted ki. Ezért köss utasbiztosítást a nyaralás előtt.

Speciálisan tengerparti utakra összeállított szolgáltatásaink a következő vízi sportokra is biztosítanak Téged: búvárkodás (40 m-ig), surf, kitesurf, windsurf, motorcsónakkal vontatott „banán”, „air-chair” és gumitömlő, vízisí, vitorlázás, tengeri kajak, jetski, quad

Hajózóknak: Nagy értékű eszközt béreltél - ezzel Te is tisztában vagy. Ebben nagy értékű károk is keletkezhetnek, amit bizony a Te kauciódból vonnak le. Nem kell, hogy a nyaralás anyagi csőddé váljon! Biztosítsd a kauciódat, így vagy letétbe sem kell helyezned a kauciót, vagy ha levonás történik, a biztosító visszatéríti Neked a levont összeget.

Kaucióbiztosítás a Prima Yacht-nál

További bejegyzések

Köszöntjük oldalunkon!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és vegye igénybe 50 EURÓS KEDVEZMÉNYünket, melyet első hajóbérléséből biztosítunk. Kérjen személyre szabott ajánlatot, vagy válogasson akciós ajánlataink közül.

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam, megértettem és elfogadom.
Hozzájárulok, hogy e-mailben (eDM), a Prima Yacht Kft. megkeressen ajánlataival.
Kapcsolat
Kapcsolatfelvétel tárgya: