Navigáció

Mikor béreljünk hajót?

on 2016. március 24.

A hajóbérlés időpontjának megválasztása igen fontos szempont, ha jó áron, jó hajót szeretnénk bérelni. Bizonyára sokan tudjátok, hogy ahogy az utazási csomagoknál, úgy a hajóbérlésnél is van early booking (előfoglalás) és last minute foglalási időszak. Az előbbi általában több, mint fél évvel az utazás megkezdésének időszakára, a last minute viszont 2 héttel az utazás megkezdése előtti időszakra vonatkozik. A két időszak között is elérhetőek kedvezmények, de ezek mértéke csak nagyon ritkán éri el a kiemelt időszakok kedvezményét. A Prima Yacht 2014-ben indította útjára a Night booking akcióját, ami remek időszak a kedvező foglalásra. Térjünk át a konkrét számokra :-)

Előfoglalás: azoknak ajánljuk, akik előre tudják tervezni szabadidejüket, mert itt minimum fél évvel az indulás előtt kell döntést hozni és kifizetni a hajó bérleti díjának 50%-át. A kínálat ekkor a legnagyobb! Ekkor olyan hajót olyan helyről és olyan felszereléssel lehet bérelni, ami nem igényel semmilyen kompromisszumot a bérlőtől. Mivel a választott időpont távol van így a bérleti díj kifizetésére és a csapat megszervezésére is van bőven idő. Early booking kedvezményeket ősztől lehet igénybe venni a Prima Yachtnál a következő évre. Legnagyobb kedvezmények olykor elérik a 35%-ot is.

Last minute: azoknak ajánljuk, aki az utolsó pillanatban szeretnek vagy tudnak dönteni. Ahogy közeledik a kinézett időszak, úgy csökkenek az árak, de ezzel egy időben a kínálat is. Érdemes azt is figyelembe venni, hogy utolsó pillanatra milyen hajók maradhatnak benn a kikötőben? Persze vannak közöttük hibátlanok is, de sok ilyenkor az idős hajó,a nem annyira populáris típus és amelyek megfáradtak a mögöttük álló időszakban :-) Last minutehoz a jó ár mellett jó szerencsére és rugalmasságra, olykor kompromisszumra is szüksége van a bérlőnek. Sok esetben csak az időpontot és a hajóméretet kell megadni, a kiindulási kikötőben és a hajótípusban érdemes a charter cég véleményére is hallgatni. A legmagasabb elérhető kedvezmény ebben az időszakban 25-30%.

NIGHT BOOKING-A HAJÓBÉRLÉSEK ÉJSZAKÁJA: a játékot és a jó árakat kedvelőknek ajánlott, akik a jó ár érdekében szívesen maradnak fenn akár éjfélig is, egy megadott éjszakán. Az éjszakázás megtérül, hiszen a maximálisan elérhető kedvezmény 40% is lehet. 3 éve indítottuk útjára ezen játékos foglalási napunkat, ami a több éves szakmai tapasztalat és a jó partnerkapcsolat gyümölcseként született, és egyre többen csatlakoztok hozzá, aminek igazán örülünk.

Az akcióban kiemelt szerepet foglal el Horvátország, ahol több száz hajó közül válogathatnak az előre regisztrált ügyfeleink, és a listaárakhoz képest akár 1200-2000 Eurót is spórolhatnak az igazán szerencsések.

Egyéni kedvezmények,kiemelt ajánlatok: az új ügyfeleink mellett különösen nagy hangsúlyt fektetünk törzsvendégeinkre, akiknek mindig igyekszünk valami kis kedvezménnyel, akcióval szolgálni. A nyári időszakban előforduló tört hetes, vagy kivételesen nagy kedvezménnyel foglalható hajókat külön, csak már meglévő bérlőinknek juttatjuk el kiemelt hírleveleinkben, továbbá ajánlatainkban is igyekszünk magasabb kedvezményeket biztosítani évről évre visszatérő vendégeinknek.

További bejegyzések

Köszöntjük oldalunkon!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és vegye igénybe 50 EURÓS KEDVEZMÉNYünket, melyet első hajóbérléséből biztosítunk. Kérjen személyre szabott ajánlatot, vagy válogasson akciós ajánlataink közül.

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam, megértettem és elfogadom.
Hozzájárulok, hogy e-mailben (eDM), a Prima Yacht Kft. megkeressen ajánlataival.
Kapcsolat
Kapcsolatfelvétel tárgya: