Navigáció

A hajóbérlések éjszakája

on 2016. március 24.

Ha szeretsz játszani, ha szereted szelni a habokat, oda vagy a kedvezményekért, és esetleg még éjjeli bagoly is vagy, akkor ezt az eseményt kifejezetten Neked találtuk ki!

Idén ősszel immár negyedszer rendezzük meg ezt az eseményünket, bízva abban, hogy november 12-én a lehető legtöbben találják már meg jövő évi nyaralásukhoz a szimpatikus hajót. A játékon való részvételhez előzetes regisztrációra van szükség, és pontban 20.00-kor indulunk. Az előzetesen regisztrált résztvevőink megkapják azt a linket, ahol elérhetőek azok a hajók, melyek ezen az egy éjszakán kivételes kedvezményekkel érhetőek el. Magyarországon egyedülállóan ( és tudtunkkal az egész Világban) a Prima Yacht számára biztosítják a hajó tulajdonosok ezeket a kedvezményeket. A kedvezmények mértéke akár a 40%-ot is elérhetik.

Milyen hajókat foglalhatsz?
Az egytestű vitorlásoktól kezdve, a katamaránokon át egészen a motoros yachtokig igyekszünk a lehető legtöbb típusból választási lehetőséget biztosítani. Így a 2-5 kabinos hajókig párok, baráti társaságok, családok is megtalálhatják a számításaikat.

Mely térségekből lehet majd bérelni?
Elsősorban Horvátországból lesz majd a legnagyobb a kínálat, de Görögországból és újdonságként a Karib-térségből is tudtok majd szemezgetni.

Mi a foglalás menete?
Ha megtetszik egy hajó, akkor nincs más teendőd, mint opciót kérni rá első körben. Az opciót másnap 12.00-ig tartjuk, ami azt jelenti, hogy a befizetést is eddig kell megtenni. A kivételesen magas kedvezmények miatti rövid fizetési határidőt minden esetben szigorúan vesszük, a foglalás pedig csak a befizetéssel válik véglegessé.

Tippek a foglaláshoz
Tudjuk, hogy sok esetben baráti társaságok, párok, esetlegesen több család áll össze, így érdemes kapcsolatban lennetek egymással az esemény ideje alatt, így gyorsan meg tudjátok beszélni, hogy mely hajó nyeri el az egész csapat tetszését, és már küldhetitek is a foglalási szándékot/ opció kérelmet.

Bízunk benne, hogy ez alkalommal is sok hajó talál majd gazdára, ha további információra van szükségetek, kedvet kaptatok a játékhoz, akkor látogassátok meg oldalunkat és regisztráljatok.

További bejegyzések

Köszöntjük oldalunkon!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és vegye igénybe 50 EURÓS KEDVEZMÉNYünket, melyet első hajóbérléséből biztosítunk. Kérjen személyre szabott ajánlatot, vagy válogasson akciós ajánlataink közül.

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam, megértettem és elfogadom.
Hozzájárulok, hogy e-mailben (eDM), a Prima Yacht Kft. megkeressen ajánlataival.
Kapcsolat
Kapcsolatfelvétel tárgya: