Navigáció

Hajókiállítások "A nagyok játékai"

on 2016. március 25.

Európa legszínvonalasabb hajókiállításai karnyújtásnyira tőlünk. A németországi Düssseldorf és franciaországi Párizs adnak otthont minden évben ezen neves eseményeknek...

Ha megtekintjük a kiállítókat és a tematikát láthatjuk, hogy mindenki, aki ezen a területen tevékenykedik, ott van a kiállítók között.

Rengeteg új hajót nézhetünk meg, be is mehetünk valamennyibe, legyenek akár vitorlások, akár motorosokat vagy csatorna hajók. Ha időben megérkezünk a kiállításra, akkor foglalhatunk időpontot a legnagyobb luxus yachtokra is. Ezt nem szabad kihagyni: életre szóló élmény egy ilyen úszó luxusjármű fedélzeten és kabinjaiban sétálni.

Ha a hajókon túl van a látogató, érdemes megtekinteni a kiegészítőket forgalmazó standokat is, a kiállítási kedvezmények sokszor az 50%-ot is elérik, így senkinek sem kell üres kézzel hazamennie. Rengeteg hajós ruházati termék, kiegészítő és technikai kütyü is megtalálható a pavilonokban. Lenyűgözőek a térképstandok, nincs olyan hajózható területe földünknek, amiről ne tudnánk térképet vásárolni.

Aki más vízi sportban is érdekelt, mint pl. a vízis, wakeboard, horgászat, vadvízi evezés, surf , további többszáz négyzetméteren gyönyörködhet és válogathat a kiállított termékek közül. A kiállítás nem csak kiállítás, hanem ahogy a neve is jelzi show, több interaktív, színes program teszi teljessé az élményt. A kiállítások technikai (terület, kiállítók, érdekességek) adatairól hamarosan írunk.

De addig is akinek kedve tartja tartson velünk ezen neves eseményekre:

DÜSSELDORF BOAT SHOW-NÉMETORSZÁG
Időpont: 2016. január 25-27. ( 3 nap-2 éj )
Elhelyezés: a kiállítástól 20 percre, város központjában, 3***-os panzióban, 2 ágyas szobákban reggelivel ( zuhanyzó, WC, TV)
Ár: 100 Euró/ fő | 1 napos kiálltás belépővel
Ár: 110 Euró/ fő | 2 napos kiállítás belépővel
Ár tartalmazza: szállást 2 éjre reggelivel, helyiadót, kiállítás belépőt, szervezési díjat.
Repjegy tippünk: Germanwings, kb. 33.000 Ft / fő oda-vissza, taxokkal együtt

PÁRIZS BOAT SHOW-FRANCIAORSZÁG
Időpont: 2015. december 7-9.
Elhelyezés: 3***-os panzióban, a látnivalók és a kiállítás is gyorsan megközelíthető, 2 ágyas szobákban reggelivel ( zuhanyzó, WC, TV)
Ár: 150 Euró/ fő | 1 napos kiálltás belépővel
Ár: 165 Euró/ fő | 2 napos kiállítás belépővel
Ár tartalmazza: szállást 2 éjre reggelivel, helyiadót, kiállítás belépőt, szervezési díjat
Repjegy tippünk: Ryanai, kb. 30.000 Ft / fő oda-vissza, transzferrel

További bejegyzések

Köszöntjük oldalunkon!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és vegye igénybe 50 EURÓS KEDVEZMÉNYünket, melyet első hajóbérléséből biztosítunk. Kérjen személyre szabott ajánlatot, vagy válogasson akciós ajánlataink közül.

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam, megértettem és elfogadom.
Hozzájárulok, hogy e-mailben (eDM), a Prima Yacht Kft. megkeressen ajánlataival.
Kapcsolat
Kapcsolatfelvétel tárgya: