Navigáció

Hajókiállítások királynője

on 2016. március 25.

Düsseldorf Boath Show Európa legnagyobb hajókiállítása, mely 1969 óta kerül megrendezésre. 2015-ben 240 200 látogatója volt a rendezvénynek akik, közel 60 országból érkeztek...

...ami igen magas szám, ha csak arra gondolunk, hogy a budapesti BoathShow-t tavaly 11.000-en tekintették meg.
A rendezvény 8 napos, január 23-31. között kerül megrendezésre, és telis-tele van meglepetésekkel, remek programokkal és nem utolsó sorban tömérdek hajóval.

2015-ben 1741 kiállító 57 országból volt jelen a 17 kiállítói csarnokban 2016-ban a tervek szerint 1550 hajó lesz kiállítva, ami egyedülálló a világon. Düsseldorfban kerül megrendezésre immár 13. alkalommal a hajók „Oscar-díj átadója” is, az European Yacht of the Year. Ebben a megmérettetésben 25 yacht 5 kategóriában méri össze erejét. Ezen kategóriák: FamilyCruisers, Performance Cruisers, LuxuryCruisers, SpecialYachts és Multihulls.

Aki azt gondolja, csak hajókról szól ott az élet, téved. J. A Düsseldorf Boat Show a legnagyobb kiállítása az egyéb vízi sportoknak is, ők is külön pavilonokban kapnak helyet, ahol a legkisebb pavilon is közel akkora, mint a mi EXPO-nk hangárainak legnagyobbika. Nézzük, melyek ezek a területek: búvárkodás (378 kiállító), vízisportok a vízisítől a surfon át a sup-ig (108 kiállító) és horgászat. Sokan a hajókiállításon döntik el, milyen hajót szeretnének megvásárolni, vagy kibérelni, milyen felszerelést szeretnének sportolásukhoz viselni, esetleg komplett utakat foglalnak le különböző témában.

A Prima Yacht csapata hosszú évek óta rendszeres látogatója a kiállításnak, és bizton állítjuk, hogy remek program mindazoknak, akik egy picit is vonzódnak a vizes sportokhoz. Felejthetetlen élmény minden évben és a düsseldorfi söröket sem lehet megunni. J 2016.-ban legyen Ön is a kiállítás látogatója, tekintse meg kiállítás-látogató csomagunkat:

DÜSSELDORF BOAT SHOW-NÉMETORSZÁG
Időpont: 2016. január 25-27. ( 3 nap-2 éj )
Elhelyezés: a kiállítástól 20 percre, város központjában, 3***-os panzióban, 2 ágyas szobákban reggelivel ( zuhanyzó, WC, TV)
Ár: 100 Euró/ fő | 1 napos kiálltás belépővel
Ár: 110 Euró/ fő | 2 napos kiállítás belépővel
Ár tartalmazza: szállást 2 éjre reggelivel, helyiadót, kiállítás belépőt, szervezési díjat.
Repjegy tippünk: Germanwings, kb. 33.000 Ft / fő oda-vissza, taxokkal együtt

További bejegyzések

Köszöntjük oldalunkon!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és vegye igénybe 50 EURÓS KEDVEZMÉNYünket, melyet első hajóbérléséből biztosítunk. Kérjen személyre szabott ajánlatot, vagy válogasson akciós ajánlataink közül.

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam, megértettem és elfogadom.
Hozzájárulok, hogy e-mailben (eDM), a Prima Yacht Kft. megkeressen ajánlataival.
Kapcsolat
Kapcsolatfelvétel tárgya: