Navigáció

Párizsi randevú

on 2016. március 25.

2015 decemberében újból találkozhatunk Párizs szívében a legszebb és legújabb yachtokkal. A 2014-es évben több mint 230 000-en voltak a „párizsi randevún”...

...ebből közel 9 000-en szakmai látogatók, mely azt is jelzi, hogy a kiállítás szakmailag nagyra értékelt. Európában a párizsi kiállítás, az egyik legkedveltebb hajókiállítás.
Néhány számadat 2014-ből: 825 kiállítási darab, melyből 230 újdonság, 1400 brand jelent meg összesen 125 000 m2-en. A tények :-) - ahogy azt tudjuk, a vitorlás yachtok piacán a német és francia hajók folyamatosan versenyeznek a legjobb, a legszebb, a ”leg-leg”pozíciókért, teszik ezt úgy, hogy évente újabb modellekkel jelennek meg frissítve a design és technikai adottságokat. Picit olyan egy ilyen kiállítás, mint egy divatbemutató, csak megvan a lehetőségünk, hogy felmenjünk a hajókra, leüljünk a szalonban vagy a fedélzeten, megfoghatjuk a kormánykeret…eljátszhatunk a gondolattal, hogy ilyen hajón járjuk be a Világot. Ha a realitás talaját nézzük, akkor is remek dolog végigjárni a kiállított hajókat, yachtokat, mivel a sok hajót már a kiállítás évében is lehet bérelni. Többen ekkor kapnak ihletet, hogy milyen hajót béreljenek, milyen újdonságot próbáljanak ki.
A Párizsi Boat Show a csatornahajózás szempontjából is kiemelt kiállítás. Franciaország csatornái a legkedveltebb csatornahajós úti célok, így ezen a kiállításon találjuk a legtöbb csatornahajót és csatornahajózást kínáló charter céget is. Látogasson el Ön is a „párizsi randevúra”, tekintse meg kiállítás-látogató csomagunkat:

PÁRIZS BOAT SHOW-FRANCIAORSZÁG
Időpont: 2015. december 7-9.
Elhelyezés: 3***-os panzióban, a látnivalók és a kiállítás is gyorsan megközelíthető, 2 ágyas szobákban reggelivel (zuhanyzó, WC, TV)
Ár: 150 Euró/ fő | 1 napos kiállítás belépővel
Ár: 165 Euró/ fő | 2 napos kiállítás belépővel
Ár tartalmazza: szállást 2 éjre reggelivel, helyi adót, kiállítás-belépőt, szervezési díjat
Repjegy tippünk: Ryanair, kb. 30.000 Ft / fő oda-vissza, transzferrel

További bejegyzések

Köszöntjük oldalunkon!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és vegye igénybe 50 EURÓS KEDVEZMÉNYünket, melyet első hajóbérléséből biztosítunk. Kérjen személyre szabott ajánlatot, vagy válogasson akciós ajánlataink közül.

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam, megértettem és elfogadom.
Hozzájárulok, hogy e-mailben (eDM), a Prima Yacht Kft. megkeressen ajánlataival.
Kapcsolat
Kapcsolatfelvétel tárgya: