Navigáció

FIGYELJE A JELET!

on 2016. május 10.

KERESSE A JELET, HOGY MEGTALÁLJA A LEGJOBB AJÁNLATOT!

Közeleg a vitorlás szezon, mi pedig alig várjuk, hogy minél több hajózni vágyó találja meg a számára legjobb hajót mind árban, mind típusban. Azoknak akik szeretnek spontán élni, szeretik a kihívásokat, rugalmas az időbeosztásuk, vagy egyszerűen csak szeretik a jó árakat, azoknak érdemes mostantól kiemelten követni facebook oldalunkat és a last minute bilétával ellátott ajánlatokra mielőbb lecsapni!

FIGYELEM! Akcióink nem minden naposak, így követőink hírfolyamát sem szeretnék túlterhelni percenkénti ajánlattal.

MIT TEGYÜNK, HOGY ELSŐ KÖZÖTT LÁSSUK AZ AKCIÓT?

1. Lájkolja Facebook oldalunkat

2. Állítsa be az értesítéseket

3. Jelenítse meg elsőként a hírfolyamában

FONTOS INFORMÁCIÓK

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján a hajózásban a last minute ajánlatok igen csak megcsappantak, köszönhetően annak, hogy sokan visszatérő ügyfelekké váltak,
és a hajózás szerelmeseiként évről évre úgy döntenek, hogy a nyaralásukhoz ezt a formát választják. Ez nem kis öröm a mi számunkra, de szeretnénk kiszolgálni azon kedves ügyfeleinket is, akik rugalmas időbeosztással rendelkeznek, és szinte bármikor útra tudnak kelni.
Fontos megjegyezni, hogy a nyári időszakban 20-50%-al bérelhető hajók száma nem túl sok, de kiterjedt és jó partneri viszonyunk segítségével igyekszünk a lehető legtöbbet megtenni, hogy mindenki örömét lelje.
Továbbra is szeretnénk hangsúlyozni, hogy az aki biztosra szeretne menni, és előre tudja hogy hány fővel, mikor utazna, ne tartogassa az utolsó egy hétre a választást, mert ezen akciók kivételesek, és nem tudjuk előre mi sem, hogy hány férőhelyes, milyen évjáratú hajó marad szabadon az utolsó 1 hétben. Ezek fokozottan érvényesek a kiemelt nyári hetekre, mint pl.: június 18-25, augusztus 13-20, szeptember 10-17, szeptember 17-24. Ezek a hetek a legforgalmasabbak Európában.

További bejegyzések

Köszöntjük oldalunkon!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és vegye igénybe 50 EURÓS KEDVEZMÉNYünket, melyet első hajóbérléséből biztosítunk. Kérjen személyre szabott ajánlatot, vagy válogasson akciós ajánlataink közül.

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam, megértettem és elfogadom.
Hozzájárulok, hogy e-mailben (eDM), a Prima Yacht Kft. megkeressen ajánlataival.
Kapcsolat
Kapcsolatfelvétel tárgya: