Navigáció

ONLINE HAJÓKERESŐ - a jövő megérkezett!

on 2016. június 21.
Örömmel jelentjük minden kedves jelenlegi és jövendőbeli Ügyfelünknek,  hogy elkészült EXPRESS HAJÓKERESŐNK.
Ezzel a funkcióval AZONNAL megtalálhatjátok a számotokra legszimpatikusabb hajókat és egyből le is FOGLALHATJÁTOK.
Természetesen a választásotokat mi is ellenőrizzük, így nem fogtok bele futni olyanba, hogy a kiválasztott hajó mégsem szabad és a fizetés is biztonságosan zajlik.
Továbbra sem feledkeztünk meg a KEDVEZMÉNYEKRŐL , mind az aktuális kedvezmények, mind pedig a Prima kedvezmények érvényesíthetőek az express foglalásnál is, de legjobb, ha ezt Ti magatok tesztelitek :-)

KULISSZATITKOK

Ahogy eddig is, a továbbiakban is nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy lépést tartsuk felgyorsult világunkkal, és mindig valami újdonsággal lepjük meg kedves hajós Barátainkat, Bérlőinket.

Bízunk benne, hogy sokatoknak időt és energiát spórolunk majd meg ezzel a valós idejű hajókeresővel. A kereső rendszer folyamatosan bővül, és egyre több hajótulajdonos csatlakozik , így bízunk benne, hogy hamarosan az egész Adriát lefedve lesz elérhető valós idejű foglalási rendszerünk.

Aki kedvelte a személyre szabott ajánlatkérési lehetőséget, akár telefonon, vagy e-maiben vagy honlapunk moduljában (mely minden országra a legátfogóbb) és van 1-2 napnyi türelme , azoknak továbbra is állunk rendelkezésére személyre szabott ajánlatainkkal.

Express hajókeresőnk egyelőre kevesebb hajóval dolgozik, mint mi magunk, viszont gyorsabb és modernebb bérlési lehetőséget kínál bérlőinknek.

Ennek oka, hogy a rendszer folyamatosan fejlesztés alatt áll, újabb üzemeltetők/ bázisok/ hajó tulajdonosok csatlakoznak, akik biztosítják azt, hogy hajóikat egy kereső segítségével is folyamatosan lehessen monitorozni foglaltság szempontjából. Az elmúlt hónapok tapasztalatai alapján egyre többen felmérték, hogy 2016-ban muszáj haladni a korral, és nagy segítséget jelent ez a bérlőknek.

Ne feledjétek! Azért hangsúlyozzuk, hogy mi magunk is ellenőrizzük a foglalásokat, mert egy hajóbérlés mégsem csak egy szimpla szobafoglalás.

A hajózás ideje alatt ahogy eddig is,akár hogyan is foglal a Prima Yachtnál, mi telefonos asszisztenciát biztosítunk, a szerződésünkbe foglaltakat betartjuk, és sok esetben olyan tanácsokkal, információkkal szolgálunk, amiket egy "robot" soha nem fog tudni :-).

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

A keresőt legegyszerűbben a főoldalon érhetitek el, jobb fölső sarokban ezt láthatjátok is, de akár ezen a linken is megtaláljátok: https://www.primayacht.hu/express-hajokereso

Nincs más dolgotok, mint megadni a paramétereket, kiválasztani a dátumot, térséget. Természetesen, ha ennél konkrétabb elképzelésed van, akkor további szűrőket is be tudsz állítani.

Ezután a keresőnk működésbe lép, és már szemezgethetsz is a hajók közül. Mint az alábbi képsorokon is látjátok, mind az aktuális, mind pedig a Prima Yacht kedvezményeket is tartalmazza majd a végár és a járulékos költségeket is feltünteti a rendszer.

Ez után nincs más dolgotok, mint folytatni a foglalást, megadni 1-2 adatot és elküldeni számunkra. A foglalási szándékodról e-mailben is kapsz visszajelzést, mi pedig felvesszük Veled a kapcsolatot és a fizetést már irodánkon keresztül rendezheted.

Teszteljétek hajókeresőnket, várjuk foglalásaitokat, élmény dús nyarat kívánunk :-)

További bejegyzések

Köszöntjük oldalunkon!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és vegye igénybe 50 EURÓS KEDVEZMÉNYünket, melyet első hajóbérléséből biztosítunk. Kérjen személyre szabott ajánlatot, vagy válogasson akciós ajánlataink közül.

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam, megértettem és elfogadom.
Hozzájárulok, hogy e-mailben (eDM), a Prima Yacht Kft. megkeressen ajánlataival.
Kapcsolat
Kapcsolatfelvétel tárgya: