Navigáció

HORVÁTORSZÁG TOP BEACH BÁROK

on 2017. szeptember 06.

Hajósok és hajósok között is van eltérés, van aki a vitorlás nyaralás alkalmával a nyugalmat és csendet keresi, élvezi, hogy távol a városok zajától hajózhat, mások pedig egy igazi bulis kalandot látnak az egészben. Nos, van egy jó hírünk: Horvátországban mindkét csoport megtalálja a számításait. Az elmúlt években a turizmus fellendülése rengeteg beach clubot, beach bárt is hozott magával, van ahol megállás nélkül DJ-k pörgetik a zenét, és van ahol a természet lágy ölén,akár még masszázst is vehetünk finom koktélok társaságában. Lássuk hova is érdemes ellátogatni:

OPATIJA LIDO BEACH

Opatija legnagyobb bárja a Lido strandon található Bevanda Beachen helyezkedik el. Napszaktól függően egész nap lehet gasztronómia élményben is részünk, de délután 5-7 között, kicsit az apre’ski-hez hasonlóan amolyan délutáni ráhangolódásként rezidens DJ-k szolgáltatják a zenét. Este mixerek készítik az italokat, de hazai és nemzetközi borokból is akad bőven választék. A Moët pezsgővel felturbózott VIP helyen édes vízi medencében is fürödhetünk, és minden nap DJ-k gondoskodnak a kiváló hangulatról.
http://www.lidobeachopatija.com/en

ROVINJ MULINI BEACH BÁR
Rovinjban, az azonos nevű strandon elhelyezkedő Mulini Beach Bar ideális helyszín egy késő reggelihez,  ebédhez, vagy egy finom koktélhoz a tengerparton. Lélegzetelállító kilátást nyújt a Lone öbölre és a Zlatni parkra.
A hotel séfének vonzó ételeiből is válogathatunk, a koktélokat pedig professzionális bártenderek késztik, így ebben sem kell csalódnunk majd. Élő zene, DJ-k, tánc, koktélok, különleges fogások, ez az amit a Mulini Beach Bar ígér.
https://www.maistra.com/things-to-do/mulini-beach-bar

ZRCE BEACH- A HELYI IBIZA
A Pag szigetén, Novaljában található party paradicsomot, joggal nevezhetjük a horvát ibizának. Zrće strandján 4 nagy szórakozóhely található: a Kalypso Club (szalmatetős, termésköves (naturista) hely, melyet sűrű fenyőerdő vesz körül), a Club Papaya (ez egy igazi modern, tengerparti partyhely, ahol közel 3000 ember fér el. A tánctér mellett itt is lábáztatós medence van go-go táncoslányokkal. A VIP részlegre befizetve akár saját jakuzzink is lehet.), az Aquarius (Hat tánctér, melyből az egyik gigantikus méretű, lábáztatós medencék, habparty, jakuzzi és két csúszda az alapfelszereltség. A mozgáskultúrát itt is go-go táncoslányok diktálják) és viszonylag új versenyzőként a Noa Klub , mely 2011-ben nyitotta meg kapuit. (Ez egy 2000 m2-es létesítmény, mely részben a tengerre épült. Medence, két szintes tánctér, 5 bár, yacht kikötő, saját strand, gyorséttermek és masszázs) Ez a földi buli paradicsom, habpartikkal, világhírű DJ-kel, fesztiválokkal.
https://papaya.com.hr/

BOLERO COCKTAIL BÁR-BRAC
Brač szigetén található Bolero bár, mediterrán fák árnyékában húzódik meg kényelmes rattan bútorokkal, tengerparti étteremként és koktélbárként csodálatos kilátást nyújt a Zlatni Rat strandjára. A romantikus hangulatot idéző bárban
grillezett ételeket, első osztályú borokat, a tenger gyümölcseit, és finom koktélokat is megkóstolhatunk.
https://www.facebook.com/pages/Cocktail-Bar-Bolero/213019142053129?fref=ts



SOLARIS BEACH LEGEND & EN VOGUE-SIBENIK
A Sibeniktől nem messze található Solaris hotel komplexum részeként egy extrém Beach bárba is betérhetünk.Egy 30 méteres kalózhajóként megálmodott bár, ahol helyi kalózok gondoskodnak a jó hangulatról, pihentető zenével, finom ételekkel, frissítő koktélokkal,helyi szeszes italokkal és egész estét betöltő partykkal.
A nem messze eső En Vogue Beach Club pedig ekszkluzív színvonalra emeli a piehést: társalgó medence, baldahinos ágyak, frissítő koktélok, speciális művészeti előadások, igazi tengerparti életstílus. https://www.envoguebeachclub.com/


 

LAGANINI BEACH CLUB-PALMIZANA
A Palmizanan található lounge bár az elmúlt 2 évben igen nagy népszerűségre tett szert, bár már 50 éve a helyszínen található. Az öböl végig bólya sorral van rakva, így hajónkat is biztonságosan leköthetjük és kiléphetünk a szárazföldre, hogy élvezzük a legekszkluzívabb tengeri ételeket kínáló bár hangulatát. A nem minden napi vacsorát naplementében fogyaszthatjuk el, de napközben is érdemes ide látogatni akár egy kávéra, vagy koktélra. Délutánonként néha DJ szolgáltatja a j hangulatot, és a kényelmes napozó ágyakon csodás környezetben élvezhetjük a napsütést is.
http://www.laganini-novak.com/

HULA HULA BÁR-HVAR
Hvar éjszakai életében kikerülhetetlen a Hula Hula Beach Bar. Az Adriai-tengerre néző bárban kiváló ételeket, frissítő italokat és hihetetlen hangulatot szolgálnak fel. A dekoráció a "Bali-meets-Adriatic" keveréke, fa kültéri rekeszekkel, napernyőkkel és fából készült bárral. Amikor eljön a napnyugta, a strandbár megelevenedik ahogy a DJ a legfrissebb nyári dallamokat pörgeti. Ha nem a táncparkett ördöge, akkor sincs gond, akad szép számmal napozóágy is, ahonnan élvezhetjük a csodás hvari naplementét.
http://www.hulahulahvar.com/

CLUB DEEP-MAKARSKA
Egy hely, ahol összes matróz és kalóz lelkűnek ott a helye :-)  Makarska egyik természetes barlangját alakították bárrá, amelyet közvetlenül a tengerparton található. Az elektronikus zene paradicsoma, a Club Deep két részre osztható: táncparkett azok számára, akik az egész éjszakát átbuliznák, és egy olyan területen, amely nyugodtabb nappali hangulattal rendelkezik a teraszon, ahol az Adriai-tenger felett lehet naplementét nézni .
https://www.facebook.com/deepmakarska/

 
BUZA BÁR-DUBROVNIK
Valószínűleg Dubrovnik egyik legszebb bárja, a Buza Bár szinte szó szerint a város falaiba épült be. A strandhoz, ahol a bár is található  a Dubrovniki katedrális mögötti utcákon, majd a várfal kis kapuján át sziklákon található lépcsőkön lefelé jutunk el. Napközben is páratlan kilátást ígér a tengerre, de éjszaka kifejezetten romantikus hangulattal rendelkezik a bár.
https://www.facebook.com/beachbarbuza/?rf=103127289781198

További bejegyzések

Köszöntjük oldalunkon!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és vegye igénybe 50 EURÓS KEDVEZMÉNYünket, melyet első hajóbérléséből biztosítunk. Kérjen személyre szabott ajánlatot, vagy válogasson akciós ajánlataink közül.

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam, megértettem és elfogadom.
Hozzájárulok, hogy e-mailben (eDM), a Prima Yacht Kft. megkeressen ajánlataival.
Kapcsolat
Kapcsolatfelvétel tárgya: