Navigáció

YACHT PREMIEREK Düsseldorfban

on 2017. szeptember 06.

Az idei düsseldorfi hajókiállítás sem okoz csalódást senkinek, aki rajongója a yachtoknak, vitorlásoknak,katamaránoknak, vagy bármely vízisportnak, annak mindenképpen ott a helye! Sok gyártó erre az időszakra időzíti legújabb modelljének premierjét is, mi is ezekből szemezgettünk.

BAVARIA- SZÜLETÉSNAPI KAVALKÁD

A Bavaria Yacht idén ünnepli 40 éves fennállását, ezt a 17-es csarnokban látványos légiparádéval, artistákkal és természetesen egy-két új modelljük bemutatásával kürtölték világgá. Új modelleik a Bavaria 65 cruiser, az 50-es cruiser, a 45-ös cruiser és ennek 3 változata, valamint 2 motoros yachtjuk az R55, és a Bavaria 34 Fly. Valószínűleg charter változatban leginkább a 45-ös és az 50-es mérettel fogunk találkozni.

Minden szélben biztonságos és gyors kezelhetőséget ígér az olaszországi Cosutti Yacht Design által tervezett vadonatúj Bavaria 45-ös. Természetesen gondoltak mind a magánszemélyekre, mind a charter flották üzemeltetőire is, így 3-5 kabinos verzióban is választható a hajó. Az 50-es cruisert szintén az olasz Cosutti gyár regisztrálja, 3 féle kivitelben vásárolható meg: Holiday, Style, és Ambition fantázianeveken. Könnyen kezelhető, akár egy kézzel is elvihető gyors, ámde nyugodt vitorlázáshoz tervezték rengetek napozófelülettel, kis ,,garázzsal" a sporteszközök tárolására és grillezővel. 3-5 kabinos verzióban kapható, a 3 kabinos verziója kifejezetten luxus kategóriát képvisel, tekintve, hogy minden kabinjához saját fürdő tartozik.

FERRETTI- 50 ÉVE A VILÁG ÉLVONALÁBAN

Kerek évfordulókat tekintve a Ferretti Yacht sem hiányozhat! 50 évesek lettek, és ezt egy gyönyörű, csúcsminőségű, tágas és ízlésesen berendezett yacht bemutatójával ünnepelték, ami pedig nem más, mint a Ferretti 920. A majd 29 méteres yacht impozáns látványt nyújt a vízen, de ennél a modellnél úgy döntöttünk, inkább beszéljen helyettünk egy videó erről a minden tekintetben lenyűgöző yachtról:

OCEANIS 51.1- KANAPÉ MINDENHOL

A Beneteau gyár is vízre bocsájtja idén az Oceanis 51.1-es típusát,amit 2018-ban az év európai hajójának is jelöltek. Több, mint 700 különböző kombinációban is megvehető a tulipán testtel fémjelzett hajó,mely a kényelmes és funkcionális jelzőket azonnal megkapta. Céljuk az volt, hogy ne csak a charterezők érezzék jól magukat, hanem a regatta versenyzőknek is szeretné megmutatni a Beneteau gyár, hogy ekkora méretben is lehet rájuk számítani. A Dock & Go kikötést segítő rendszerét már jól ismerik néhányan, természetesen ebből a típusból sem spórolták ki, könnyebbé téve ezzel a szűk marinákba történő kikötést. Talán mondanunk sem kell, hogy hatalmas napozó felülettel van ellátva a hajó, ötletesen a szalon bejáratának 2 oldalára is kifekhetünk napozni. A szalonban is rengeteg ülőhellyel találkozunk, ahol csak lehetett oda raktak egy kanapét, egy kicsit eltérve a megszokott szimpla U alakú kialakítástól, nekünk nagyon tetszik!

DÜSSELDORFI HAJÓKIÁLLíTÁS

A düsseldorfi hajókiállítás évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend, és tekintve, hogy hazánktól sem esik annyira messze, legalább egyszer érdemes ide ellátogatni. Vitorlások, motoroshajók, katamaránok, superyachtok, búvár felszerelések, hajós kiegészítők, ruházati cikkek, utazási ajánlatok hada várja az ide látogatókat, és nem mellesleg szakmai előadások, gyermek programok, beach klub is gazdagítja a kínálatot. Érdemes minimum egy egész napot szánni a kiállításra és a nagyobb yachtokra látogatására még érkezéskor időpontot foglalni, hogy ne kelljen hosszasan a sorban állni. A kiállítás január 28-ig látogatható.

https://www.boat-duesseldorf.com/

További bejegyzések

Köszöntjük oldalunkon!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és vegye igénybe 50 EURÓS KEDVEZMÉNYünket, melyet első hajóbérléséből biztosítunk. Kérjen személyre szabott ajánlatot, vagy válogasson akciós ajánlataink közül.

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam, megértettem és elfogadom.
Hozzájárulok, hogy e-mailben (eDM), a Prima Yacht Kft. megkeressen ajánlataival.
Kapcsolat
Kapcsolatfelvétel tárgya: