Navigáció

A VILÁG CSODÁI-KAMANA

on 2018. január 25.

A 72 lábas Solaris csapata közel 5 perces lélegzetelállító videóban rögzítette 5 éves utazásának élményeit. A videó maga a csoda, minden benne van amiért érdemes utazni a Világban, amiért érdemes nyitott szemmel járni, amiért érdemes hajózni.

Enrico Tettamanti, felesége Giulia Azzalli, gyermekük Kai és segítőjük Matteo, több, mint 5 éve alkotnak egy csapatot a Kamana nevű hajó fedélzetén. Céljuk, hogy felfedezzék a Világ távoli pontjainak csodáit hajóval.

Enrico 2000-ben építette a saját hajóját a Finot-Cigael 16-ot, és az elmúlt 2 évtizedben több, mint 150 ezer mérföldet hajózott, amivel még a sokat látott hajósok szempontjából is érdekes helyeket érintett, úgy mint az  Antarktiszt, Grönlandot, vagy éppen Alaszkát.

Mostani útjára vásárolt egy Solaris 72-es hajót, melyet Doug Peterson tervezett azért, hogy a sarkpontoktól a trópusokon át az egyenlítőig tudjon hajózni.

A hajón 4 teljesen felszerelt kabin található,  gépháza egy egyedülálló műalkotás. A majd 22 méteres hajó minden kényelmet biztosít ahhoz, hogy évekig életvitel szerűen éljenek rajta.

Giulia nem mellesleg profi séf, így az adott térség különleges termékeit is igyekszik mindig beilleszteni a menübe. Matteo, aki kiváló matróz és profi fotós pedig szinte több időt tölt víz alatt, mint a szárazföldön, imád búvárkodni és mindig újabb perspektívákból készíti el Enricoval közösen a kisfilmeket. A Kamana útját itt lehet nyomon követni: http://kamana.life/

Most pedig dőljön hátra, kapcsolja be a hangot, indítsa el a videót, és lásson csodát:

További bejegyzések

Köszöntjük oldalunkon!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és vegye igénybe 50 EURÓS KEDVEZMÉNYünket, melyet első hajóbérléséből biztosítunk. Kérjen személyre szabott ajánlatot, vagy válogasson akciós ajánlataink közül.

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam, megértettem és elfogadom.
Hozzájárulok, hogy e-mailben (eDM), a Prima Yacht Kft. megkeressen ajánlataival.
Kapcsolat
Kapcsolatfelvétel tárgya: