Navigáció

SIKER, FÉNY, CSILLOGÁS-HAJÓS MOZI

on 2019. május 08.

Autós mozi, OK. Na de hajós mozi? Na jó, nem a hétköznapi charterben létezik ez a fogalom, de egyre több mega yachton bizony jó programnak bizonyul egy hajós mozi. Luxus környezet, friss levegő, minimális nézőszám, koktél, egy kis nasi és már mehet is a film. Lássuk ki hogyan csinálja:

A Dunya Yachts által épített Axioma yacht, a bérlők egyik kedvence. Mi pedig ezt elhisszük, elképesztő felszereltségű hajóról van ugyanis szó. A hangulatos 3D beltéri mozi a yacht alsó szintjén kapott helyet 8 extra kényelmes üléssel. Természetesen a személyzet folyamatosan szolgálja fel akár a popcornt is, így még sorban állnunk sem kell a vetítés előtt :-)

A 62 méteres Solemar napozófedélzetére építették a 3 méteres HD projektoros képernyőt. Valóságos mozi élmény a csillagos ég alatt

A 44 méter hosszú Heesen mega yachton, a Jems-en a napozóteraszon található az egyébként levehető TV.
És, hogy ne csak úgy üljünk és nézzük a filmet, akár a jacuzziból is megtehetjük mindezt. Lehet ezt még fokozni?!

Talán a hajós közönségnek nem is kell bemutatni a Maltese Falcon-t, aminek a szolgáltatásából nem hiányozhat ez sem. Milyen jó is , hogy van egy vászon, nevezetesen vitorla amire elég komoly méretben lehet vetíteni. A látvány magával ragadó / persze érdemes szélcsendesebb időben filmeznünk :-) /

A Cyan fedélzetén található 3 méteres legördülő mozivásznára 1500 film közül választhatunk esti szórakozást. Nem mellesleg akár 30 barátunkkal , ismerősünkkel együtt élvezhetjük az előadást.

Fotók: yachtzoo, yachtcharterfleet, yachtharbour, holdmybeer, Alexis Andrews

További bejegyzések

Köszöntjük oldalunkon!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és vegye igénybe 50 EURÓS KEDVEZMÉNYünket, melyet első hajóbérléséből biztosítunk. Kérjen személyre szabott ajánlatot, vagy válogasson akciós ajánlataink közül.

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam, megértettem és elfogadom.
Hozzájárulok, hogy e-mailben (eDM), a Prima Yacht Kft. megkeressen ajánlataival.
Kapcsolat
Kapcsolatfelvétel tárgya: